LUKOVIĆ ODLETEO NAZAD U ZMAJEVO GNEZDO! Potpisao ugovor na tri godine!
Foto: FK Crvena zvezda

dobar potez

LUKOVIĆ ODLETEO NAZAD U ZMAJEVO GNEZDO! Potpisao ugovor na tri godine!

Dvadesettrogodišnji vezista doneo je Srbiji trofej šampiona Evrope u omladinskoj konkurenciji golom u finalu protiv Francuske (1:0) u Ukrajini

Objavljeno: 20:16h

Andrija Luković, član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. bila prvak Evrope, vratio se iz Crvene zvezde u Voždovac i potpisao trogodišnji ugovor.

Luković je prošle sezone kao pozajmljen bio prvi strelac Voždovca sa devet golova (dao Zvezdi i Partizanu prim. aut), a potom je napustio crveno-bele i vratio se na "krov".

- Već sam bio u Voždovcu i ništa mi nije strano, znam o kolikoj veličini kluba se radi. Želeo sam samo u Voždovac da dođem i da se vratim u klub gde se osećam kao kod kuće. Bilo je i boljih finansijskih ponuda, ali odabrao sam Voždovac, jer se vrlo dobro znamo - rekao je Luković za klupski sajt.

Luković je karijeru počeo u Radu, potom je prešao u PSV iz Ajndhovena i igrao za mladi tim, da bi se pre dve godine vratio u srpski fudbaler potpisom za Zvezdu. Dvadesettrogodišnji vezista doneo je Srbiji trofej šampiona Evrope u omladinskoj konkurenciji golom u finalu protiv Francuske (1:0) u Ukrajini.

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.