NAJVEĆI GUBITNIK OBRNUO IGRICU! Pola Hrvatske besni, pola se raduje zbog odluke koja se odnosi na odbeglog Nikolu Kalinića! (FOTO)
Foto: AP

TAKO VAM JE To

NAJVEĆI GUBITNIK OBRNUO IGRICU! Pola Hrvatske besni, pola se raduje zbog odluke koja se odnosi na odbeglog Nikolu Kalinića! (FOTO)

Sećamo se kada je Svetislav Pešić izbacio Vladu Radmanovića sa Svetskog prvenstva u SAD 2002. godine. Tada bivši igrač Lejkersa nije dobio medalju

Objavljeno:

Stigao je i odgovor na pitanje koje je danima mučilo Hrvatsku: hoće li Nikola Kalinić dobiti medalju?

U jednom emisji na hrvatskoj televiziji gostovali su čelnici Fudbalskog saveza Hrvatske koji su odgovarali na pitanja koja su interesovala tamošnju javnost.

Budućnost reprezentacije, da li Dalić ostaje selektor, 'rekonstrukcija' tima i još na milion tema pričali su gosti, ali definitivno glavna priča vodila se oko fudbalera koji je na početku Mundijala udaljen iz tima, Nikole Kalinića.

Nikola Kalinić
Nikola Kalinić foto: EPA/Anatoly Maltsev

Hoće li 'najveći gubitnik Mundijala' dobiti medalju?

- To da je proteran iz tima je malo prejaka reč, on je odlukom selektora ipak udaljen iz sastava i to se na kraju pokazalo kao dobra odluka. Što se tiče medalje, ono što ja znam, jeste da će Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog štaba takođe dobiti svoju medalju - kazao je Tomislav Pacak, PR Fudbalskog saveza Hrvatske.

Sećamo se kada je Svetislav Pešić izbacio Vladu Radmanovića sa Svetskog prvenstva u SAD 2002. godine. Tada bivši igrač Lejkersa nije dobio medalju!

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.