Rastanak posle pola godine: Zvezda vratila vezistu odakle ga je i dovela!

Nije se nametnuo

Rastanak posle pola godine: Zvezda vratila vezistu odakle ga je i dovela!

Nije uspeo da se nametne u žestokoj konkurenciji na sredini terena, tako da je za njega bilo najbolje da se vrati u sredinu gde je stekao afirmaciju
Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Bruno Matos provešće narednih šest meseci na pozajmici u Novom Pazaru, saopštio je pazarski superligaš. - Sa sportskim direktorom Crvene zvezde Blažom Raosavljevićem i upravom crveno-belih dogovorili smo da Bruno Matos u prolećnom delu sezone bude naš član - rekao je potpredsednik Novopazaraca Almir Brunčević.

Brazilac je prošlog leta iz Novog Pazara došao na Marakanu i potpisao trogodišnji ugovor. Zbog povrede se kasnije priključio takmičarskom pogonu jesenjeg šampiona Srbije, a na pet utakmica postigao je gol i dodao dve asistencije. - Matos je bio jedan od naših najboljih igrača u prošloj sezoni, kada smo osvajanjem petog mesta ostvarili najbolji rezultat u istoriji kluba. Verujem da nam ponovo predstoji uspešna saradnja - kazao je Brunčević.
Ofanzivni vezista je u dresu Novog Pazara odigrao 22 utakmice i postigao četiri gola, a prethodno je u domovini nastupao za Žuazeirense, Nacional MG, Arapirakuense, Žauazeiro, Noroesti i Palmeiras. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.