DA LI ON NASLEĐUJE SAMPAOLIJA?!  Pep Gvardiola prvi kandidat za novog selektora!
Foto: AP

nije realno

DA LI ON NASLEĐUJE SAMPAOLIJA?! Pep Gvardiola prvi kandidat za novog selektora!

Navodno Savez ove države već je kontaktirao menadžera Mančester Sitija Pepa Gvardiolu o mogućem preuzimanju nacionalnog tima

Objavljeno: 23:00h

Posle još jednog razočararenja na Mundijalu i eliminaciji već u osmini finala od novog šampiona planete Francuske, reprezentacija Argentine zahvalila se na saradnji Horhe Sampaoliju i sada je u potrazi za novim šefom struke.

Iskusni stručnjak napustio je klupu dvostrukog prvaka sveta (iz 1978. i 1986. godine), a rukovodstvo Fudbalskog saveza Argentine je već počelo da pravi sposak potecijalnih kandidata i traga za njegovim naslednikom.

Gvardiola utišava spekulacije
Gvardiola utišava spekulacijefoto: Reuters

U vezu sa Argentinom prethodnih dana dovodili su se mnogi provereni stručnjaci, ali se uvek dobro obaveštena španska Marka poziva na tvrdnje da su Gaučosi već našli Sampaolijevu zamenu.

Navodno Savez ove države već je kontaktirao menadžera Mančester Sitija Pepa Gvardiolu o mogućem preuzimanju nacionalnog tima.

Argentinu treba da vodi Argentinac - istakao je Gvardiola.

Ovakva izjava nije obeshrabrila Gaučose, koji ipak veruju da će Španac napustiti kormilo šampiona Premijer lige i prihvatiti ponudu. Možda će na konačnu odluku Pepa uticati i molba kapitena Argentinaca Lea Mesija, sa kojim je uspešno sarađivao tokom boravka u Barseloni.

BONUS VIDEO: FRANCUZI DOMINIRAJU EGZITOM: Pogledajte ludnicu koja je nastala u Novom Sadu posle gola Mbapea (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.