VUČE TRAUME SA SVETSKOG PRVENSTVA! As Brazila promenio lični opis posle neuspeha na Mundijalu! (FOTO)
Foto: AP

TAKO VAM JE TO...

VUČE TRAUME SA SVETSKOG PRVENSTVA! As Brazila promenio lični opis posle neuspeha na Mundijalu! (FOTO)

Mnogima će se ova promena dopasti, ali mnogi će biti zgroženi onim što je sa sobom uradio fudbalski superstar... P.S. Nije Nejmar ;)

Objavljeno:

Reprezentativac Brazila Roberto Firmino drastično je promenio svoj imidž nakon Svetskog prvenstva. Fudbaler Liverpula odmor je iskoristio kako bi posetio domovinu, ali se u međuvremenu i ofarbao - u sivo.

Kako nisu ispunili očekivanja ljudi iz svoje zemlje, ali i celog sveta, Brazilci su ranije nego što su planirali dobili slobodne dane. Dočekani su kamenjem u domovini, kao što to možete da vidite u priloženom snimku. No, kada su se strasti smirile, mnogi Titeovi izabranici su iskoristili slobodno vreme za putovanja na neke neke egzotične destinacije. Firmino je najpre odlučio da promeni lični opis. Očigledno da je i njega zahvatio trend farbanja kose i to baš u sivu boju. Mada, nije mu ovo prvi put, u toku prethodne sezone već se jednom odlučio na ovakav potez.

Podsetimo, selekcija Brazila eliminisana je u četvrtfinalu Mundijala od strane reprezentacije Belgije (koja je 14. jula zvanično postala treća na svetu).

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.