PONOSAN SAM: Završili smo kao četvrti, još smo daleko od vrha, ali nema veze! (FOTO)
Foto: EPA/Armando Babani

NIJE NEUSPEH

PONOSAN SAM: Završili smo kao četvrti, još smo daleko od vrha, ali nema veze! (FOTO)

- Ne bih mogao ništa više da tražim od igrača danas ili tokom sedam nedelja koliko smo radili zajedno

Objavljeno:

Selektor Engleske Garet Sautgejt bio je iskren posle poraza od Belgije u vezi sa tim gde se trenutno nalaze Englezi kao fudbalska reprezentacija.

Oni su Svetsko prvenstvo u Rusiji završili na četvrtom mestu i sa dva poraza. Prvo u polufinalu od Hrvatske posle preokreta u produžecima (1:2) a onda i u meču za treće mesto od Belgije 0:2.

Selektor reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt
Selektor reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt foto: AP

U obe utakmice, protivnici su bili bolji pa je engleska "It's coming home" (Vraća se kući) euforija poslednjih dana splasla. - Na kraju sam ponosan na ono što smo uradili. Ne gajim iluzije u vezi sa tim gde se trenutno nalazimo; završili smo prvenstvo na četvrtom mestu, ali nismo još uvek među četiri najbolje ekipe, mi to znamo i nikad se nismo krili iza toga - rekao je Sautgejt posle utakmice sa Belgijom.

Reprezentacija Engleska završila je na četvrtoj poziciji na Mundijalu
Reprezentacija Engleska završila je na četvrtoj poziciji na Mundijalu foto: Reuter

S obzirom na to u kakvom su raspoloženju i sa kakvim očekivanjima ispraćeni iz Engleske u Rusiju, rezultat koji su Kejn i ostali postigli je skoro ravan senzaciji. - Protiv najboljih timova smo izlazili kratkih rukava, ali smo prošli divnu avanturu i stekli iskustva koja će dobro doći ovoj grupi igrača i štabu u budućnosti. Ne bih mogao ništa više da tražim od igrača danas ili tokom sedam nedelja koliko smo radili zajedno - podvukao je selektor "Tri lava".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.