NOVO POJAČANJE ZVEZDE: Jedva čekam da istrčim na Marakanu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

spreman

NOVO POJAČANJE ZVEZDE: Jedva čekam da istrčim na Marakanu! (FOTO) (VIDEO)

- Siguran sam da je igrati na Marakani pred Delijama izuzetna čast, kao i da pun stadion mnogo znači našoj ekipi

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić izrazio je danas nadu da će njegova ekipa pobediti Spartaks u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da jedva čeka debitantsku utakmicu u dresu crveno-belih.

- Prva utakmica je uvek najteža u sezoni, to se pokazalo sada i na našem primeru. Prednost pred revanš na Marakani našoj ekipi sigurno će biti to što smo sada i na delu mnogo bolje upoznali protivnika, kao i činjenica da je ostalo još vremena da se na treninzima dodatno uigramo, još bolje pripremimo i prodjemo dalje. To se od nas očekuje - rekao je Jovančič za klupski sajt.

Dušan Jovančić na predstavljanju u Crvenoj zvezdi
Dušan Jovančić na predstavljanju u Crvenoj zvezdi foto: Starsport©

Zvezda je u utorak na gostovanju u Letoniji igrala nerešeno bez golova sa Spartaksom iz Jurmale, a za tri dana očekuje ih revanš meč na stadionu "Rajko Mitić".

- Drugačiji je teren, naš je mnogo veći u odnosu na onaj na kome je Spartaks navikao da igra i zato će im možda ovde biti teže da se brane. I pored toga sam uveren da će na našem stadionu oni igrati još zatvorenije, biće fokusirani samo na odbranu i čekaće svoju šansu iz kontranapada da daju jedan gol. Mi im to nećemo dozvoliti, ukoliko otvorimo utakmicu na vreme, postignemo rano pogodak sigurno neće biti problema - rekao je fudbaler Zvezde.

On je dodao da jedva čeka pun stadion, kao i debitantski meč u dresu Zvezde.

- Čekam debitantsku utakmicu u Zvezdinom dresu, to je ogromna stvar za svakog fudbalera. Siguran sam da je igrati na Marakani pred Delijama izuzetna čast, kao i da pun stadion mnogo znači našoj ekipi. Za one klubove koji nisu navikli na takvu atmosferu vatrena podrška je sigurno otežavajuća okolnost - rekao je Jovančić i dodao da se u potpunosti oporavio od povrede i da sada vraća normalnom radu s ekipom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.