Đukić: Nije lako pobediti u Evropi, veoma sam srećan zbog Šehovića!
Foto: Starsport©

ZADOVOLJAN

Đukić: Nije lako pobediti u Evropi, veoma sam srećan zbog Šehovića!

- Suma za sada igra na većem nivou nego prošle godine. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma - rekao je

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić nije krio zadovoljstvo posle ubedljive pobede svog tima u Nikšiću protiv Rudara od 3:0.

- Veoma sam zadovoljan, jer nije lako pobediti u Evropi, pogotovo u gostima. Pokazali smo čvrstinu i ozbiljnost svih 90 minuta. Rezultat govori da je bilo lako, ali nije bilo nimalo. Tek kada smo otvorili utakmicu golom bilo je lakše. Protivnik nam je prepustio inicijativu, ali iz nje nismo uspeli da stvorimo veliki broj šansi – rekao je Miroslav Đukić.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Starsport©

Sledeće pitanje novinara bilo je vezano za mladog 18-godišnjegZlatana Šehovića.

- Srećan sam što je Šehović odigrao odličnu utakmicu. On je klinac, ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost i velike manire. Izrasta u ozbiljnog igrača. Odigrao je defnazivu odlično, kao i ofanzivu, u kojoj je namestio gol. U svakom sčučaju, vrhunska utakmica za njega – istakao je Miroslav Đukić.

Potom o pojačanjima i nekom novom Sumi.

- Mark Valjente i Gabrijel Enake su odigrali na nivou, a dobro je poznato da nemaju ni 15 dana priprema i da im je potrebno još mnogo rada kako bi dostigli fizički nivo ostatka ekipe. Rikardo je dao gol i to je vrlo bitno. Nikolić se dobro kretao, pomagao u sredini i na njemu je napravljen penal. Suma za sada igra na većem nivou nego prošle godine. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma - zaključio je strateg Partizana.

BONUS VIDEO PRVI UTISCI POSLE POBEDE U NIKŠIĆU: Evo šta su rekli fudbaleri Partizana nakon ubedljive pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.