SADA JE SVE JASNO! Evo zašto je Lalatović pimpovao loptu pre nego što je isključen u Nišu! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

OBELODANIO

SADA JE SVE JASNO! Evo zašto je Lalatović pimpovao loptu pre nego što je isključen u Nišu! (VIDEO)

Trener Radničkog sve priznao! Maltežani mu zamerili, on se izvinio

Objavljeno:

Radnički iz Niša je pobedio Gziru sa 4:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. - Zahvalio bih divnoj publici na božanstvenoj atmosferi, oni su bili naš 12. igrač. Imali smo malo problema u prvom delu i time nisam zadovoljan, iako smo otvorili kako smo hteli. U drugom delu smo postavili sve na svoje mesto i zasluženo pobedili. Oni nisu imali šanse - rekao je Lalatović novinarima u Nišu posle utakmice. - Lako je pričati sada posle dobijene bitke, ali pritisak pred ovu utakmicu je bio veliki... Pogotovo za mene, jer ne daj Bože da se ovo završilo drugačije, ja bih bio kriv. Videlo se da nismo uigrani u potpunosti, ali osetila se podrška navijača i ovo je pobeda za njih, prva posle 35 godina u Evropi - rekao je Lalatović.

Trener Radničkog isključen je u završnici meča zbog pimpovanja lopte koja je izašla pred njim u aut. - Izvinjavam se Maltežanima, znam da nije korektno, ali ponela me atmosfera... Samo sam pokazao tehniku i da nisam zaboravio da igram fudbal - rekao je on i podsetio se trenutka kada je Dragan Stojković Piksi isto to uradio u Japanu.

Trener fudbalera Gzire Daren Abdila rekao je da će njegova ekipa teško izboriti plasman u narednu fazu, ali da se i dalje tome nada. - Bio je ovo veoma težak meč za nas. U prvoj polovini meča smo uspeli da kontrolišemo situaciju, ali nakon deset minuta u drugom delu, primili smo dva gola i sve se promenilo. To je bilo teško za nas - rekao je on. On je rekao da poštuje sve ljude u Nišu, ali da nije bilo lepo što je Lalatović pimplovao loptu pored aut linije i dodao da poštovanje mora da se zasluži. - Nije bilo na mestu i takve stvari ne treba da se dešavaju, ali verujem da je uživao u rezultatu - rekao je Abdila.

Revanš utakmica je na programu za nedelju dana. - Biće drugačija utakmica. Znamo potencijal vašeg tima. Nismo mogli da se pripremamo dobro za ovo, jer je ovo novi sastav tima, novi trener. Teško od 4:0 može do prolaza, ali u fudbalu nikada ne recite nikada. Ja se nadam prolazu - zaključio je Abdila.

BONUS VIDEO PRVI UTISCI POSLE POBEDE U NIKŠIĆU: Evo šta su rekli fudbaleri Partizana nakon ubedljive pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.