NAJBRŽI SRBIN O MUNDIJALU I IGRA ZA CELU PORODICU: Kakav će biti kraj SP iz ugla najboljeg automobiliste i Lego za čitavu porodicu
Foto: Promo

Fudbal i super igrice

NAJBRŽI SRBIN O MUNDIJALU I IGRA ZA CELU PORODICU: Kakav će biti kraj SP iz ugla najboljeg automobiliste i Lego za čitavu porodicu

Svakog dana do kraja prvenstva očekuje vas neka nova igra. Družite se sa omiljenim likovima iz Super Wingsa

Objavljeno:

Svetski šampionat u Rusiji ulazi u završnicu. Sutrašnja emisija u 14 sati posvećena je ovom fudbalskom turniru u okviru akcije “Doživi prvenstvo”.

Ekskluzivni gost u studiju Kurira u Ušće SC je automobilista Dušan Borković. Najbrži Srbin, koji se ove sezone s velikim uspehom takmiči u TCR Evropa šampionatu, prognoziraće šanse finalista Mundijala, ali će i analizirati dosadašnji tok turnira u Rusiji.

Pored toga, Kurir i Ušće SC pozivaju te da budeš deo najlepših igara za decu. Samo sutra od 16 do 20 sati očekuju vas poznata Lego kockaonica za celu porodicu. Uživaj sa porodicom praveći svoju jedinstvenu kreaciju.

IZABERI ENTUZIJAZAM i uživaj u igri kao dete

Doživi igru
Doživi igru foto: Promo

Svakog dana do kraja prvenstva očekuje vas neka nova igra. Družite se sa omiljenim likovima iz Super Wingsa.

I sutra, pa sve do kraja Mundijala ispred Ušće SC sa nama će biti i brend “Zlatiborac”. Pridružite nam se u degustaciji najlepših proizvoda kompanije “Zlatiborac” i uz različite igre uživajte u ukusu prirode.

Doživi prvenstvo! Doživi igru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.