OVO NIJE ZVEZDA KOJU HOĆU I SANJAM: Milojeviću se ne dopada rezultat iz Letonije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NIJE DOBRO

OVO NIJE ZVEZDA KOJU HOĆU I SANJAM: Milojeviću se ne dopada rezultat iz Letonije! (FOTO)

Prema njegovim rečima, ekipa još nije uigrana i tek je izašla iz pripremnog perioda

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da njegov tim večeras nije bio na svom nivou u remiju protiv Spartaksa (0:0) u Rigi, ali da veruje da će u revanšu odigrati znatno bolje kako bi se plasirao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Završeno je prvo poluvreme, imamo revanš u Beogradu. Bio nam je plan da pobedimo, imali smo dosta šansi, protivnik se branio i sem one greške u finišu nisu pripretili. Želeli smo lak i brz gol koji bi nam doneo mirniju situaciju, ali nismo uspeli. Idemo dalje - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi posle utakmice.

foto: FK Crvena zvezda

On je dodao da ekipa mora da bude bolja u duelu u Beogradu.

- Videlo se i po drugim rezultatima u kvalifikacijama o kakvim ekipama se radi (pobeda Suduve nad APOEL-om 3:1 prim. aut). Spartaks je prvak svoje zemlje, ima kvalitet i težak su protivnik - kazao je Milojević.

foto: Beta/Branislav Božić

Prema njegovim rečima, ekipa još nije uigrana i tek je izašla iz pripremnog perioda.

- Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Ovo nije Zvezda koju hoću i sanjam. Ne bih da pričam o detaljima, ali popravićemo ih. Dolazimo iz pripremnog perioda, nismo odigrali kompletni nijednu utakmicu, Radonjić i Rodić su bili odsutni, tu je Ebesilio kome smo dali minutaži, a nismo ni očekivali da će Stojiljković rano da izađe... Očekujem mnogo veću strast za pobedom - rekao je on.

Milojević je prokomentarisao i povredu pojačanja Nikole Stojiljkovića koji je morao da napusti teren u 17. minutu pošto je došlo do povrede zadnje lože.

foto: Starsport©

Novinari su konstatovali da je Milojević u nekoliko situacija bio ljut na svoje igrače.

- Temperamentniji sam, ponele su me emocije i ima dosta razloga za reakciju. Radili smo dosta stvari koje nam na utakmici nisu pošle za nogom i onako kako smo trebali. Sa jednim ili dva gola pričali bismo drugačiju priču - zaključio je trener Zvezde.

foto: Beta

Njegov kolega Aleksandar Grišin bio je zadovoljan rezultatom i poručio da je remi odličan.

- Znali smo koliko je Zvezda veliki tim, branili smo se i igrali na kontru. Dali smo im posed, a na kraju smo mogli i da damo gol - naveo je Grišin. Revanš meč igra se sledećeg utorka na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.