ZVANIČNO: Potpisao Saša Lukić! (FOTO)
Foto: Fonet/Fonetap

GOTOVO

ZVANIČNO: Potpisao Saša Lukić! (FOTO)

Lukić je 2016. iz Partizana stigao u Torino, a prošle sezone sa velikim uspehom je na pozajmicu igrao u redovima Levantea

Objavljeno:

Saša Lukić i definitivno se vraća u Seriju A. Mladi reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Torinu koji je u pregovorima ipak dobio bitku sa španskim Levanteom.

Lukić je 2016. iz Partizana stigao u Torino, a prošle sezone sa velikim uspehom je na pozajmicu igrao u redovima Levantea i dao ogroman doprinos opstanku ekipe u Primeri.

Trener Levantea Pako Lopez bio je oduševljen igrama 21-godišnjeg veziste koji se obreo i na širem spisku selektora Mladena Krstajića pred početak priprema za Svetsko prvenstvo.

Torino i Levante su poslednjih nekoliko meseci bili u tihom ratu oko Lukića koji je na kraju ipak potpisao petogodišnji ugovor sa Torinom.

foto: EPA/Julio Munoz

- Zadovoljan sam uslovima koje smo dogovorili i učiniću sve da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate. Mislim da sam u proteklih godinu dana u velikoj meri napredovao i dodatno sazreo i nadam se da ću biti u prilici da sve to pokažem na terenima u Seriji A i svojim igrama donesem dosta radosti navijačima Torina - rekao je Lukić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.