CEO STADION UZVIKIVAO IME DISKA SOSIDŽA! Srbin debitovao kod Piksija, Kinezi ga već slave!
Foto: Starsport©

BRAVO

CEO STADION UZVIKIVAO IME DISKA SOSIDŽA! Srbin debitovao kod Piksija, Kinezi ga već slave!

Podsećanja radi, Duško Tošić je pred Mundijal potpisao dvoipogodišnji ugovor s Kinezima po kojem će godišnje zarađivati 5,8 miliona evra

Objavljeno:

Za Duška Tošića nema odmora. Posle Mundijala stigao je jednom ili dva puta da se okupa u bazenu sa suprugom Jelenom Karleušom pošto je nedugo po povratku iz Rusije otišao u Kinu, gde je preksinoć debitovao za novi klub - Guangdžou RF.

I to kako. Tošić je oduševio kinesku publiku i već na prvom meču pokazao da ga Dragan Stojković Piksi nije slučajno doveo u svoje redove. Srpski "orao" je u znatnoj meri doprineo remiju Guangdžoua i Đangsua (0:0).

- Tooošić, Tooošić - uzvikivali su Kinezi na njegovom debiju i tako napravili sjajnu dobrodošlicu srpskom reprezentativcu u njihovoj zemlji.

Bivši defanzivac OFK Beograda, Sošoa, Verdera, Portsmuta, KPR, Crvene zvezde, Betisa, Genčlerbirligija i Bešiktaša imao je nekoliko sjajnih intervencija, a posebno se istakao u duelu s Boaćijem, bivšim napadačem Crvene zvezde, kojem je uskratio ulogu golgetera.

Duško Tošić
Duško Tošić foto: EPA/Filip Singer

- Zadovoljan sam debijem. Saigrači su me sjajno prihvatili i hvala im na tome. Veliko hvala i navijačima, čijom sam podrškom posebno iznenađen. A naravno, hvala i Piksiju, koji je verovao u mene - istakao je Tošić.

Podsećanja radi, Duško Tošić je pred Mundijal potpisao dvoipogodišnji ugovor s Kinezima po kojem će godišnje zarađivati 5,8 miliona evra.

Ričmond Boaći, napadač iz Gane, koji se proslavio golovima u Crvenoj zvezdi, nije krio impresije što je usred Svetskog prvenstva za rivala imao aktera tog Mundijala Duška Tošića.

- Bilo je lepo razgovarati s Duškom Tošićem posle utakmice. Velika čast - napisao je Boaći uz zajedničku fotografiju s utakmice.

BONUS VIDEO VELJKO NOKAUTIRAO ITALIJANA, PA SE ČUO S MAMOM: Ceca je najsrećnija majka na svetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.