ĐOKOVIĆ SLAVIO POBEDU CRNOKOŠULJAŠA HRVATA? PROSLAVITE ONDA ZAJEDNO I OLUJU! Novi skandalozan ispad Vladimira Đukanovića Đuke! (VIDEO)
Foto: Marina Lopićić, Fonet, Reuters

NEREALNO

ĐOKOVIĆ SLAVIO POBEDU CRNOKOŠULJAŠA HRVATA? PROSLAVITE ONDA ZAJEDNO I OLUJU! Novi skandalozan ispad Vladimira Đukanovića Đuke! (VIDEO)

Pre nekoliko dana je otvoreno pljuvao Noleta da je "idiot i psihopata" jer je odlučio da bodri komšije protiv Rusa, a sad je prešao na novi nivo

Objavljeno:

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović ponovo se potrudio da dospe u žižu javnosti, i to ponovo zbog priče o Đokoviću, Hrvatima, Rusima, Srbima, Oluji i Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Kako vam mi ne bismo pravili analogiju između naizgled potpuno nepovezivih stvari, izvolite, pročitajte ih sami, pa sami i procenite.

- E, pa, eto. Verujem da ova naša građanština, ova naša centralnobeogradska elita i jugonostalgičari, silni Jugosloveni, sada se radujete. Evo, pobedila je Hrvatska, i verujem da ćete zajedno sa Novakom Đokovićem da proslavite tu pobedu. Možda i u finalu, ko zna. Iskreno vam savetujem, pošto se radujete hrvatskim pobedama, nemojte slučajno da upalite sveću žrtvama Jasenovca, Jadovna, prognanim Srbima, već proslavite Oluju, jedan od ubedljivo najvećih zloćina na kugli zemaljskoj. Uživajte zajedno u tome sa tom vašom braćom, napadajte svakoga ko misli drugačije - rekao je Đukanović, koji je lajv radio očigledno iz neke grčke taverne.

Međutim, tu nije stao, nastavio je još u jačem tonu.

- Moram da priznam da se radujem što sam nervirao Hrvate svih ovih dana. Naravno da sam navijao za Ruse, da mi je krivo što su ispali, da se odvratno osećam što su ovi prošli. Bilo bi mi drago zbog domaćih fukara, kada potroše pare na njihova letovališta, da im polupaju kola. Verujem da bi i njima, tj vama bilo drago, jer ste mazohisti, pa uživate u tome. Budite u Kninu i zajedno sa njima pevajte uz Tompsonove pesme i veličajte "ustaštvo". Drago mi je da se na ovoj utakmici makar u Srbiji pokazalo ko je ko. Reći ću nešto najiskrenije što se tiče neverovatnih natpisa u našoj štampi. Oni su za naše novinare Vatreni, a nose crne dresove, liče na crnokošuljaše. Sve u svemu, za mene je to bila tužna noć, a verujem da je našoj eliti i raznoraznim tipovima koji žale za Jugoslavijom, poput Novaka Đokovića, drago i da će slaviti - rekao je popularni Đuka na Fejsbuk lajvu.

Kako vi komentarišete ove poprilično skandalozne tvrdnje?

BONUS VIDEO:

LUDNICA U MOSKVI: Nekoliko desetina hiljada navijača dočekalo fudbalere

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.