Tomić odstranio Živkovića iz ekipe, neke igrače neće ni voditi na Kipar!

Napraviće dubok rez

Tomić odstranio Živkovića iz ekipe, neke igrače neće ni voditi na Kipar!

Pod znakom pitanja za put na pripreme su dvojica Živkovića, ali i Ninković i Oumaru
Objavljeno: 14:12h

Polako se privodi kraju prva faza priprema Partizana, a sudbina Andrije Živkovića i dalje nije poznata, pa samim tim ni trener crno-belih, Ivan Tomić ne zna kako da se ponaša. U utorak, Partizan kreće put Nikozije, gde će ostati 16 dana, a za taj put mladi stručnjak će morati značajno da se pomuči kako bi napravio konačan spisak putnika. Neke odluke već su donete, pa tako na rajsko ostrvo sigurno neće putovati trojica fudbalera.

partizan.rs
U ovom trenutnu zna se da su u pitanju golman Živko Živković, vezista Nikola Ninković i napadač Abubakar Oumaru, ali upitan i Andrija Živković, čiji će status biti definisan posle najavljenog sastanka sa njegovim ocem Jovicom planiranim za ponedeljak u Humskoj 1. - Abubakar ima ozbiljnu povredu zadnje lože zarađenu u finišu jesenjeg dela sezone zbog koje nije trenirao od početka priprema i sigurno ne ide na Kipar jer nema svrhe voditi ga ako ne može da trenira - rekao je Tomić.
Klub iz Humske dozvolio je Nikoli Ninkoviću da do kraja zimske pijace pronađe novu sredinu, pa ni on neće krenuti na pripreme, dok i dalje traje neizvesnost oko statusa najboljeg igrača Andrije Živkovića. - Cela situacija oko Andrije ne može da utiče loše na ekipu jer smo svi mi tim i svaki pojedinac nam je važan - bio je kratak Tomić koji je napomenuo da lakše povrede imaju Aleksandar Subić i Saša Lukić, ali se očekuje da se obojica vrlo brzo vrate u ritam. (Espreso.co.rs/Izvor: Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.