Grobari, od ponedeljka sezonske ulaznice možete da kupite i na stadionu!
Foto: Dado Đilas

NAVALI NARODE

Grobari, od ponedeljka sezonske ulaznice možete da kupite i na stadionu!

Cene su zaista pristupačne!

Objavljeno:

Pored prodajne mreže Tiketlajna, od ponedeljka 09.07. sezonske ulaznice FK Partizan će se moći kupiti i na stadionu, lokal u prizemlju na severnom delu stadiona, svakim radnim danom od 10.00 do 16.00 časova.

Cene sezonskih ulaznica:

– Jug 2.500 dinara, za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica, cena je 2.000 dinara – Istok/ Zapad, bočni delovi tribina 5.000 dinara, za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 4.500 dinara – Istok/ Zapad centar, 6.000 dinara, za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 5.500 dinara

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu za sezonu 2017/2018 na uvid.

Sezonska ulaznica za tribine uključuje:

– Sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja – Sve prijateljske utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan – Sve utakmice u prvenstvu koje se igraju na stadionu FK Partizan, uključujući i derbi – Pravo preče kupovine, rezervacije za grupnu fazu UEFA takmičenja

Pored vlasnika prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2018/19 važe i za:

– studente i srednjoškolce – 500 dinara popusta – pripadnice lepšeg pola – 500 dinara popusta – porodicu, Famili paket (porodični paket), samo za zapad, sektor D. Za roditelje sa decom do 16 god, popust na dečije ulaznice 50%.

Sezonske ulaznice za sezonu 2018/19
Sezonske ulaznice za sezonu 2018/19 foto: FK Partizan

Napomena: popusti nisu kumulativni, a za ostvarivanje popusta potrebno je pored ličnog dokumenta sa slikom na uvid doneti i osnov popusta (đačka knjižica, indeks)

Napomena: shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Prodaja i izdavanje sezonskih ulaznica:

− Tiketlajn šop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46., radnim danima od 09:00 do 18:00 časova, subotom od 10:00 do 16:00 časova. – na stadionu, lokal u prizemlju severne strane, svim radnim danima od 10.00 do 16.00 časova − Rezervacije i informacije na Tiketlajnu kao i na tel. 011.20.30.570. − Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva. Moguća i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstvenoj ceni od 200 dinara.

Omogućena je i kupovina na rate preko banke Intesa i Sosiet Ženeral Masterata kartice na 6 mesečnih rata.

Kupite sezonsku ulaznicu FK Partizan, budite aktivni učesnik utakmica u Hramu fudbala!

BONUS VIDEO EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA! Hrvatski navijači u transu! Na trgu u Moskvi sve je prštalo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.