Selektor Engleske blista posle plasmana u polufinale: Nadam se da kod kuće uživaju, jer se ovo ne događa često!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

PRESREĆAN

Selektor Engleske blista posle plasmana u polufinale: Nadam se da kod kuće uživaju, jer se ovo ne događa često!

Protivnik Engleskoj u polufinalu biće pobednik duela između Hrvatske i Rusije

Objavljeno:

Selektor Engleske Garet Sautgejt rekao je da je plasman Engleske u polufinale Svetskog prvenstva, prvi put od 1990. godine, neverovatan osećaj.

- Nadam se da svi kod kuće uživaju, jer se to ne dešava često. Ovo je neverovatan osećaj - rekao je Sautgejt za "Bi-Bi-Si". Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je danas sa 2:0 pobedila Švedsku. Strelci u Samari bili su Hari Megvajer u 30. i Dele Ali u 59. minutu.

Protivnik Engleskoj u polufinalu biće pobednik duela između Hrvatske i Rusije. - Znali smo da će protiv Švedske biti potpuno drugačija utakmica nego ona protiv Kolumbije, nakon produžetaka i penala, potrošenih emocija i energije... - rekao je Sautgejt. - Meč protiv Rusije u Moskvi bio bi neverovatan meč - dodao je selektor Engleske.

Engleska nije igrala u finalu Mundijala od 1966. godine.

- Znamo da je pred nama još jedna velika utakmica - polufinale. Osećamo se dobro, imamo samopouzdanja. Znamo da nas navijači podržavaju i ovde i kod kuće... Želimo da učinimo ponosnom celu naciju - rekao je kapiten Engleske Hari Kejn. Selektor Švedske Jane Anderson rekao je da je njegova ekipa napravila vrlo malo grešaka, ali da je danas jednostavno naišla na bolju ekipu i odličnog golmana Džordana Pikforda. - Došli smo do četvrtfinala i u svakoj utakmici smo se suočili sa žestokim protivnicima, ali danas nismo bili dovoljno dobri - rekao je Anderson. - Engleska je dovoljno dobra da osvoji Svetsko prvenstvo - dodao je selektor Engleske.

BONUS VIDEO LUDNICA: Ovako su belgijski navijači u fan zoni u Moskvi slavili trijumf nad Brazilom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.