ČELNIK FSS SREO MUSLINA PRED ODLAZAK U RUSIJU: Ovo su reči kojim ga je bivši selektor ispratio na Mundijal! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

INTERESANTNA ANEGDOTA

ČELNIK FSS SREO MUSLINA PRED ODLAZAK U RUSIJU: Ovo su reči kojim ga je bivši selektor ispratio na Mundijal! (FOTO)

Krajnje zanimljiv momenat dogodio se u jednoj banci

Objavljeno:

U velikom intervjuu za Kurir, koji možete pročitati OVDE, Savo Milošević je odgovarao na mnoga pitanja, ali je jedno posebno zagolicalo mađtu srpske fudbalske javnosti.

Da li je smena Muslina pred odlazak na SP bila dobro ili loše rešenje, upitao ga je novinar Kurira, na šta je on, između ostalog, odgovorio interesantnom anegdotom iz jedne banke, gde je sreo bivšeg trenera Crvene zvezde i selektora koji je odveo Orlove na Mundijal.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Beta/Milan Obradović

- Ne želim da izbegnem odgovor, ali je delikatna situacija po mene. Do pre dve godine bio sam direktor reprezentacije, a onda su došli novi predsednik i novi direktor. Kada je smenjen Radovan Ćurčić, podneo sam ostavku. Novi direktor doveo je Slavoljuba Muslina. Nisam učestvovao u toj priči, niti u njegovoj smeni. Muslina poštujem, kao i ove ljude o kojima smo pričali. Ne bi bilo korektno da ocenjujem rad Muslina. Da li je promena donela dobro, s jedne strane jeste. Da li bi Muslin uradio bolje, ne znam - rekao je Milošević pa nastavio:

- Video sam Muslina pred SP u banci. Rekao sam mu: "Možda si se sačuvao, najbolja stvar u Srbiji je da se kvalifikuješ i da te smene." Malo kroz šalu. Odgovorio mi je da sam možda u pravu. Žao mi je Muslina sa ljudske strane što se to tako desilo, ali nisam bio deo te priče. Ako je ljut, ima pravo na ljutnju i žao mi je što nije vodio ekipu na Svetskom prvenstvu. To je sad sve prošlost.

BONUS VIDEO KOLUMBIJCI U TRANSU: Evo kako je u centru Beograda proslavljen gol Mine za produžetak

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.