Novi predsednik Sportinga opleo po Mihajloviću: Ne dam mu 10 miliona! To je bio probni rad, a on je odmah napravio grešku od 300.000 evra!
Foto: AP

Baš ga je ocrnio

Novi predsednik Sportinga opleo po Mihajloviću: Ne dam mu 10 miliona! To je bio probni rad, a on je odmah napravio grešku od 300.000 evra!

Souza Sintra ističe da smatra da Srbin nije veliki trener

Objavljeno:

Sporting nema nameru da isplati Siniši Mihajloviću odštetu za otkaz posle samo 8 dana nakon potpisivanja ugovora.

Novi predsednik lisabonskih "lavova" Souza Sintra poručio je da nema ništa od isplaćivanja 10 miliona evra koliko potražuje srpski trener, jer je kako kaže on bio na probnom radu u tom klubu.

- Mihajlović je bio na probnom radu 15 dana, tako da mu neću platiti 10 miliona odštete. Čim je došao počeo je da pravi greške, hteo je da promenimo lokaciju priprema i platimo 300.000 evra više - rekao je prvi čovek Sportinga.

Siniša Mihajlović traži odštetu od portugalskog kluba od 10 miliona evra
Siniša Mihajlović traži odštetu od portugalskog kluba od 10 miliona evra foto: EPA/Serena Campanini

Mihajlovića je na kormilo kluba doveo bivši predsednik Karvaljo koji je smenjen samo nekoliko dana posle toga i došla je nova uprava koja je iskoristila opciju iz ugovora da u roku od 15 dana raskine saradnju.

- Nemam ništa protiv Mihajlovića, ali nikada ništa nije osvojio, za razliku od toga što je bio dobar fudbaler i izvođač slobodnih udaraca - poručio je Souza Sintra.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije je prvobitno potpisao trogodišnji ugovor vredan šest miliona evra i sada zbog preranog raskida traži 10 miliona od kluba iz Lisabona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.