BIVŠI REPREZENTATIVAC NAPADA PARTIZAN: Igrao za Rijeku, Zagreb, Rapid, a sada se sprema da zakuva crno-belu čorbu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POJAČANJE

BIVŠI REPREZENTATIVAC NAPADA PARTIZAN: Igrao za Rijeku, Zagreb, Rapid, a sada se sprema da zakuva crno-belu čorbu! (FOTO) (VIDEO)

Prvi meč se igra 12. jula u Nikšiću

Objavljeno:

Bivši reprezentativac Crne Gore Radomir Đalović je zajedno sa trenerom Miodragom Vukotićem stigao u Rudar. Tim iz Pljevalja je dobio priliku da izađe na evropsku scenu, posle odluke FSCG da ne dodeli licencu Zeti i Grblju zbog neispunjavanja uslova.

Rival Rudaru u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je Partizan, a prvi meč sa igra 12. jula u Nikšiću jer stadion u Pljevljima ne zadovoljava standarde UEFA.

Đalović je trebalo da ode u inostranstvo, čekao je ponudu, delovalo je da je realizacija transfera blizu. Međutim, s obzirom da do toga nije došlo, Đalović je odlučio da ponovo obuče dres Rudara pa će u dvomeču koji sledi biti najveća opasnost po gol Partizana.

foto: Printscreen Youtube

Podsećanja radi u međuvremenu, čelnici kluba nisu produžili saradnju sa pomenutim trenerom Miodragom Vukotićem, a jedan od najtalentovanijih igrača Crne Gore i Rudara, Marko Burzanović je dobio zeleno svetlo da pređe u Inter iz Zaprešića.

Đalović je potpisao ugovor do kraja sezone, a Burzanović na tri godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.