DELIJE, NEKA SLAVLJE POČNE! Mega pojačanje pred vratima Marakane!
Foto: Starsport©

Zvezda popunjava i poslednju rupu

DELIJE, NEKA SLAVLJE POČNE! Mega pojačanje pred vratima Marakane!

Ostalo je još samo da se stavi paraf

Objavljeno:

Crvena zvezda je tokom aktuelne letnje pijace već angažovala veliki broj igrača, ukupno sedmoricu (Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Nikola Stojiljković, Milan Jevtović, Zoran Popović, Rašid Sumaila, Lorenco Ebesilio), ali spisak još nije zaključen.

Kako je već najavljeno pre nekoliko dana, crveno-beli su u pregovorima i sa reprezentativcem Australije, 24-godišnjim štoperom Milošem Degenekom, koji se odmah posle eliminacije ''Kengura'' sa Mundijala u Rusiji, uputio za Beograd.

Miloš Degenek
Miloš Degenek foto: EPA

''Žurnal'' ove subote prenosi da je upravo zbog ovog igrača i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napustio pripreme crveno-belih u Austriji i vratio se u Beograd, kako bi završio još jedan važan posao tokom prelaznog roka.

Ovim transferom bi i definitivno bile popunjene sve praznine u Zvezdinoj ekipi, nastale odlascima pojedinih igrača po završetku šampionske sezone i trener Vladan Milojević bi imao veliki izbor kvalitetnih fudbalera koje bi mogao da ''rotira'' tokom naredne sezone.

Ako sve bude kako se očekuje, dogovor sa Degenekom trebalo bi da usledi već tokom ovog vikenda, u suprotnom bismo imali signal da je negde zapelo u pregovorima.

Podsetimo, Degenek je karijeru počeo u Štutgartovoj akademiji, nastavio u Minhenu 1860, a od januara prošle godine je član japanske Jokohame, sa kojom je pod ugovorom do decembra.

BONUS VIDEO ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.