TOTENHEM - ZVEZDA U BUNJINU ČAST! Navijači Totenhema traže prijateljski meč sa crveno-belima za preminulog bivšeg igrača! (FOTO)
Foto: Fonet

To bi bio pravi potez

TOTENHEM - ZVEZDA U BUNJINU ČAST! Navijači Totenhema traže prijateljski meč sa crveno-belima za preminulog bivšeg igrača! (FOTO)

Duboko su pogođeni smrću nekadašnjeg igrača

Objavljeno: 10:13h

Tuga vlada od Srbije do Engleske zbog prerane smrti Gorana Bunjevčevića u 45. godini.

Čuveni bivši fudbaler nije uspeo da se oporavio od izliva krvi u mozak koji je doživeo krajem maja i nažalost najvažniju životnu bitku je izgubio.

Vest o njegovoj smrti je dubogo pogodila i potresla sve iskrene ljubitelje fudbala, a posebno navijače Totenhema, gde je proveo pet godina svoje karijere.

Mnoge pristalice "pevaca" su putem društvenih mreža izrazile saučešće porodici i žaljenje zbog prerane smrti čoveka koga pamte kao jednog od najboljih i najpristojnijih ljudi koji su igrali u čuvenom londonskom klubu.

Neki su čak predložili i da Totenhem i Crvena zvezda odigraju prijateljski meč u njegovu čast, a da sva zarada od te utakmice bude uplaćena njegovoj porodici.

- Da li bi postojala neka šansa da se na novom "Vajt Hart Lejnu" odigra prijateljski meč sa Crvenom zvezdom i da se sav novac donira Bunjinoj porodici? Divna osoba pre svega, a uz to i lider na terenu - napisao je jedan od navijača dok su ga mnogi podržali.

- Sjajna ideja. To bi bio sjajan potez i sigurno bi značio njegovoj porodici!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.