SELEKTOR ENGLESKE NAKON UBEDLIVE POBEDE: Nisam preterano zadovoljan!
Foto: Reuters

ŠTA JDE SA NJIM?!

SELEKTOR ENGLESKE NAKON UBEDLIVE POBEDE: Nisam preterano zadovoljan!

Engleska i Belgija su izjednačene na prva dva mesta na tabeli, uz istu gol razliku, uoči međusobnog duela u četvrtak, za prvo mesto

Objavljeno: 18:03h

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da nije naročito zadovoljan igrom njegove ekipe u današnjoj utakmici protiv Paname i pobede od 6:1 na Svetskom prvenstvu.

- Nisam naročito zadovoljan, nije mi se dopao početak utakmice i nije mi se dopao gol na kraju, ali mislim da su neki delovi između toga bili dobri. Veoma sam kritičan, ali mislim da smo bili malo zabrinuti na startu. Igrali smo zaista dobro 35-40 minuta, ali je posle toga u drugom poluvremenu bilo teže - rekao je Sautgejt, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Engleska je danas pobedila Panamu sa 6:1 i plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva. Englezi su u prvom poluvremenu postigli pet golova, a u drugom delu igre su usporili pa su dozvolili Panami da postigne gol, svoj prvi u istoriji na Mundijalu.

Engleska i Belgija su izjednačene na prva dva mesta na tabeli, uz istu gol razliku, uoči međusobnog duela u četvrtak, za prvo mesto.

- Kod 5:0 smo pričali da je važno da postignemo još jedan gol kako bismo bili prvi na tabeli i zbog toga smo razočarani zbog primljenog gola na kraju. Ali svim ekipama je isto u završnici. Drago mi je što smo bili dobri i koliko su igrači uživali u fudbalu, siguran sam da su svi uživali koji su gledali - naveo je selektor.

On je rekao da je važno da ekipa ima samopouzdanja, kako bi bila efikasna, kao i da mu je drago što su njegovi igrači bili opasni iz prekida.

- Želimo da zadržimo ovakvu situaciju, moramo da mislimo na tim koji će igrati protiv Belgije, pošto je to prilika za igrače kojima treba minutaža, ali mi želimo i da zadržimo niz pobeda. To je lepa odluka za selektora - naveo je Sautgejt.

BONUS VIDEO: PRVI TRENING POSLE PORAZA OD ŠVAJCARSKE: Motivacioni govor selektora Mladena Krstajića (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.