VIDOVITI MILOJEVIĆ! Znate li šta je trener Crvene zvezde rekao pre žreba u Nionu?!
Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNO

VIDOVITI MILOJEVIĆ! Znate li šta je trener Crvene zvezde rekao pre žreba u Nionu?!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je u izjavi za klupski sajt da je predosetio na koga će Zvezda u drugom kolu

Objavljeno:

Crvena zvezda u novu sezonu ulazi utakmicama protiv letonskog Spartaksa u prvom, a onda ako prođe dalje i protiv APOEL-a ili Suduve u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi već jedva čekaju dvomeč sa APOEL-om, a ako Zvezda savlada i tu prepreku, onda će kao nosilac ući u žreb za treće kolo kvalifikacija.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Nebojša Mandić

O tom potom, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je u izjavi za klupski sajt da je predosetio da će Zvezda igrati sa APOEL-om (ili Suduvom) i da je to rekao svojim saradnicima pre žreba.

- Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu imao sam osećaj da ćemo njih izvući, to sam i rekao ljudima oko sebe. Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks - istakao je Milojević.

A kada je Spartaks u pitanju, njihova potencijalna prednost mogla bi da bude činjenica što im je sezona u punom jeku. Ipak, Milojević se sa time ne slaže.

- Jeste prednost za njih to što su u takmičarskom ritmu, ali, sa druge strane, ne možemo na takav način da razmišljamo. I mi ćemo imati do te utakmice četiri provere u Austriji i nadam se da ćemo sa te strane biti apsolutno spremni - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs/CrvenaZvezdaFK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.