LEGENDA JUNAJTEDA GRMI: On je savršeni primer neprofesionalizma, za njega u mom timu ne bi bilo mesta! (FOTO)
Foto: EPA / Laurent Gillieron

OŠTAR

LEGENDA JUNAJTEDA GRMI: On je savršeni primer neprofesionalizma, za njega u mom timu ne bi bilo mesta! (FOTO)

Stouk nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i to će verovatno biti razlog zbog kojeg će Šaćiri napustiti ovaj tim.

Objavljeno:

Bivši engleski reprezentativac Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mesta za igrača poput Đerdana Šaćirija koga smatra neprofesionalcem.

Liverpul je zainteresovan da ovog leta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Stouk nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i to će verovatno biti razlog zbog kojeg će Šaćiri napustiti ovaj tim. - Ne volim Šaćirija. Mislim da je to pospešeno činjenicom što je sebe udaljio od ostatka saigrača iz Stouka. Bili su neprofesionalni prošle sezone, nema sumnje. A on je bio savršen primer neprofesionalizma. Možda postigne gol na turniru i odigra vanserijsku utakmicu. Ali možda i samo ostane tamo tri utakmice tumarajući na terenu. Iskren da budem, imam problem sa tim i meni takvi igrači ne bi trebali - rekao je Nevil za ITV.

foto: AP Photo/Alberto Saiz

Švajcarska je u prvom kolu Grupe E Svetskog prvenstva odigrala nerešeno sa Brazilom 1:1, a naredni protivnik biće im Srbija u petak od 20 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.