VELIKI, VELIKI IGRAČ! MOŽE SVE I SVUDA JE NA TERENU! Legendarni fudbaler ostao bez teksta posle igre SMS-a! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Argentinac samo hvali

VELIKI, VELIKI IGRAČ! MOŽE SVE I SVUDA JE NA TERENU! Legendarni fudbaler ostao bez teksta posle igre SMS-a! (VIDEO)

Čuveni argentinski fudbaler je impresioniran igrom srpskog veziste

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić odigrao je odlično u svom debitantskom takmičarskom meču za Srbiju i to ni manje ni više nego na Svetskom prvenstvu.

Jedan od najtraženijih igrača na svetskom tržištu ovog leta pokazao je svoj repertoar kvaliteta tokom 90 minuta susreta u Samari, a prava je šteta što onu jednu priliku nije krunisao i golom.

Ne samo srpski, nego i svetski mediji su puni hvalospeva na račun momka koga Lacio procenjuje na više od 150.000.000 evra, a impresionirao je svojom igrom i legendarnog argentinskog napadača Ernana Krespa.

Ernan Krespo je odušeljen Milinkovićem Savićem
Ernan Krespo je odušeljen Milinkovićem Savićem foto: EPA/Anatoly Maltsev

- Milinković Savić je veliki igrač. On je tip fudbalera koji igra sve i nalazi se svuda. Fantastičan je u fizičkom smislu. Ako ode u Premijer ligu, biće sjajan. Talentovan je, sjajan u duelima i bez napora se ubacuje u napad iz drugog plana. Mislim da je spreman i da može da igra u bilo kojem velikom evropskom klubu. Ne pričam o sumama novca koje se pominju, govorim ovo samo iz fudbalskih razloga - rekao je Krespo posle utakmice Srbije.

On je očigledno video koliko je sjajan igrač SMS za razliku od svog kolege Henrika Larsona koji je izrekao niz kritika na njegov račun.

U međuvremenu, navijači Juventusa, Mančester junajteda i Reala na društvenim mrežama su odlepili za njim i mole svoje klubove da ga što pre dovedu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.