ZA NOVE TITULE: Potpisao Marko Nikolić! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SARADNJA

ZA NOVE TITULE: Potpisao Marko Nikolić! (FOTO)

"Pričali smo o ciljevima, a prvi je bio titula, što smo uspeli. Sada idemo korak dalje i trogodišnjem projektu"

Objavljeno:

Marko Nikolić produžio ugovor sa mađarskim Videotonom na još godinu dana.

On je sa Videotonom, u svojoj prvoj sezoni na mestu trenera mađarske ekipe, osvojio titulu prvaka države. To je dovoljan razlog da mu bude ponuđen novi ugovor, što je srpski trener prihvatio.

On je prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor, a sada je potpisao jednogodišni produžetak. - Nijednog trenutka nisam imao dilemu da li ću da nastavim posao ovde. Sećam se svog prvog razgovora prošle godine sa čelnicima Videotona. Pričali smo o ciljevima, a prvi je bio titula, što smo uspeli. Sada idemo korak dalje i trogodišnjem projektu. Pre svega, voleo bih da odbranimo titulu, da tome pridodamo trofej u kupu. Imamo ambicije i u Evropi i nadam se da možemo da napravimo iznenađenje - rekao je Nikolić za klupski sajt.

foto: Filip Plavčić

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač kaže da mu nisu bile jasne priče o prekidu saradnje, kada se znalo da je Nikolić već imao dvogodišnji ugovor.

- Dobro je što stručni štab nije mario za te glasine i bio je fokusiran samo na osvajanje titule. Nijednog trenutka nije bilo priče o tome da će Nikolić otići, niti je to bio plan kluba, niti njegov. Sad mogu da vam otkrijem da smo se o ovome dogovorili odmah posle utakmice sa Ferencvarošem. Titula nije bila uslov da produžimo ugovor sa Nikolićem - rekao je Kovač, dodajući i da će kostur tima takođe biti sačuvan, ali i ojačan.

BONUS VIDEO:

LUDNICA NA AERODROMU U SAMARI: Navijači Kostarike napravili feštu! Evo šta prognoziraju za meč sa Srbijom (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.