STIŽU ŠTOPERI KOJI SU ČAK I BOLJI OD LE TALEKA: Terzić najavio nova pojačanja! (FOTO)
Foto: Starsport©

PLANOVI

STIŽU ŠTOPERI KOJI SU ČAK I BOLJI OD LE TALEKA: Terzić najavio nova pojačanja! (FOTO)

Šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde, počeli su danas pripreme za novu sezonu, a prvog dana treneru Vladanu Milojeviću odazvalo se 27 igrača

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je primarni cilj crveno-belih u predstojećoj sezoni osvajanje titule šampiona i dodao da će ekipa uraditi sve što je njenoj moći da se plasira u Ligu šampiona, ali da bi on bio zadovoljan i Ligom Evrope.

- Očekivanja su uvek ista, a to je osvajanje šampionske titule, kao prioritetni cilj, i što duži ostanak u Evropi - rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Starsport©

Šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde, počeli su danas pripreme za novu sezonu, a prvog dana treneru Vladanu Milojeviću odazvalo se 27 igrača.

- Ove godine startujemo u kvalifikacijama za Ligu šampiona i uradićemo sve što je s naše strane da postignemo što bolji rezultat. Lično, bio bih zadovoljan i plasmanom u Ligu Evropa, da ponovimo prošlogodipšnji uspeh. Međutim, kao profesionalci moramo da budemo fokusirani na najviše ciljeve i to smo jasno rekli sada igračima. Treba uraditi sve što je u našoj moći da pokušamo da uđemo u Ligu šampiona - rekao je Terzić.

foto: Starsport©

Terzić je naveo da klub radi na tome da nađe zamenu za Damijena Le Taleka.

- Radimo na tome, imamo u planu dva-tri izvanredna igrača, nadam se da ćemo to brzo realizovati... Igrača sličnih, možda i boljih kvaliteta od Le Taleka - rekao je Terzić.

Zvezda će od 14. do 21. juna odraditi prvi deo priprema na Zlatiboru, dok će od 23. juna do 3. jula u Austriji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.