NI ĐUKIĆ NE ZNA ŠTA JE SA SUMOM: Trener Partizana predstavio nove pomoćnike i objasnio šta je s Jankovićem, Pantićem i Antonovim! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Čeka se rasplet

NI ĐUKIĆ NE ZNA ŠTA JE SA SUMOM: Trener Partizana predstavio nove pomoćnike i objasnio šta je s Jankovićem, Pantićem i Antonovim! (VIDEO)

Strateg koji je ostao na klupi kluba iz Humske uprkos brojnim spekulacijama, je na početku priprema imao 34 igrača na raspolaganju

Objavljeno:

Miroslav Đukić je izvršio prozivku igrača Partizana u SC Zemunelo kojom su zvanično počele pripreme crno-belih za narednu sezonu.

Strateg koji je ostao na klupi kluba iz Humske uprkos brojnim spekulacijama, je na početku priprema saopštio i imena novih članova stručnog štaba.

Njemu će na pripremama asistirati dosadašnji trener Teleoptika Žarko Lazetić koji je došao kao zamena za Andriju Delibašića, dok je umesto trenera golmana Nemanje Jovšića koji je sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu, privremeno priključen bivši golman Đorđe Pantić.

Miroslav Đukić ima dva nova člana stručnog štaba
Miroslav Đukić ima dva nova člana stručnog štaba foto: Starsport©

Na početku priprema se na spisku našlo 34 igrača, ali među njima nije bilo Marka Jankovića čiji se transfer očekuje ovog leta, ali ni Sejdube Sume, najskupljeg pojačanja u istoriji kluba koji će najverovatnije napustiti Humsku.

- Marku Jankoviću sam dao dodatnih sedam dana odmora, zbog reprezentativnih obaveza. Isto važi i za napadača Rikarda. Obojica bi trebalo da nam se priključe u subotu - objasnio je Đukić situaciju sa reprezentativcem Crne Gore, ali i najnovijim pojačanjem, Rikardom Gomešom.

Što se tiče Sume, tu ni trener Partizana nije mogao da da decidiran odgovor.

Sejduba Suma se nije pojavio na početku priprema Partizana
Sejduba Suma se nije pojavio na početku priprema Partizana foto: Dado Đilas

- Ne znam šta se dešava sa Sejdubom Sumom. Nemam tih vesti. Partizan ne može nikoga da se odrekne, pogotovo ne Sume u kojeg je uložio mnogo. Partizan traži adekvatno rešenje i za klub i za njega. Da li može da bude bolji? Svi znaju moje zahteve. Ne postoji niko iznad Partizana, pa ni Suma. Ako bude sa nama moraće da radi za ekipu, da se dokaže u parametrima koje tražimo. On treba da bude svestan da mora da radi za ekipu.

Partizan pokušava da reši situaciju sa Nemanjom Antonovim, kome je istekla jednogodišnja pozajmica iz grashopersa, ali se svejedno pojavio na pripremama, ali i sa Danilom Pantićem koga isto žele da zadrže, a koji je bio na pozajmici iz Čelsija.

Danilo Pantić i Nemanja Antonov čekaju rasplet pregovora sa njihovim klubovima
Danilo Pantić i Nemanja Antonov čekaju rasplet pregovora sa njihovim klubovima foto: Reuters

- Danilo Pantić još nije sa nama, nadamo se da će se pregovori sa Čelsijem završiti kako treba i da će nam se što pre priključiti. Isto važi i za Antonova.

Na pripremama su se pojavili i igrači koji su prethodnog proleća bili na pozajmicama, golmani Filip Kljajić i Nemanja Stevanović, kao i vezista Veljko Birmančević.

- Biće u kombinaciji, videćemo ko će do polaska na pripreme u Sloveniji uspeti da se nametne.

Pogledajte šta je još Đukić rekao na početku priprema Partizana.

BONUS VIDEO: Stefan Pot posle poraza od Crvene zvezde

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.