Zvezda na stolu ima ponude za 2 igrača: Ako ih prihvati dug bio joj bio smanjen za skoro polovinu sume!
Foto: Dado Đilas

Terzić otkriva

Zvezda na stolu ima ponude za 2 igrača: Ako ih prihvati dug bio joj bio smanjen za skoro polovinu sume!

Generalni direktor crveno-belih je govorio i kakva je situacija sa predstojećim prelaznim rokom

Objavljeno:

U Crvenoj zvezdi je ove subote održana godišnja Skupština kluba na kojoj je generalni direktor Zvezdan Terzić podneo godišnji izveštaj, gde je između ostalog govorio i o finansijskom stanju u klubu.

On je naveo da trenutni dug iznosi između 26 i 29 miliona evra, što je polovina od onoga što je zatekao kada je svojevremeno stigao u Ljutice Bogdana.

Govoreći o predstojećem prelaznom roku, on je rekao da klub trenutno na stolu ima dva ponude koje zajedno iznose 10 miliona evra, ali one su za igrače kojih nisu spremni tek tako lako da se odreknu.

Crvena zvezda ima ponude za Aleksandra Pešića i Nemanju Radonjića u iznosu od ukupno 10 miliona evra
Crvena zvezda ima ponude za Aleksandra Pešića i Nemanju Radonjića u iznosu od ukupno 10 miliona evra foto: Dado Đilas

- Danas, na primer, imamo ponude za Pešića i Radonjića u iznosu od 10 miliona evra, i ako prihvatimo da ih prodamo drastično bismo smanjili ukupan dug ali bismo i oslabili tim pred kvalifikacije za Ligu šampiona - rekao je Terzić.

Generalni direktor šampiona Srbije je naveo da bi klub daleko više profitirao kada bi ih zadržao i uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

- Plasman u Ligu šampiona bi klubu doneo prihod od preko 20 miliona evra, a plasman u Ligu Evrope više od 10 miliona evra. Treba napraviti balans između investicija, rizika i potencijalnog prihoda. Ovo rukovodstvo je pokazalo da zna da vodi izbalansiranu ekonomsku politiku kluba - dodao je Terzić.

BONUS VIDEO: Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.