ZLATNI ORLIĆ STIŽE U ZVEZDU: Crveno-bela bolja mi je u srcu, prija mi interesovanje! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

POJAČANJE

ZLATNI ORLIĆ STIŽE U ZVEZDU: Crveno-bela bolja mi je u srcu, prija mi interesovanje! (FOTO)

"Poznajem mnogo momaka iz Zvezde, vidim da je sad došao i Meleg sa kojim sam osvojio zlato u Litvaniji"

Objavljeno:

Rukovodstvo Crvene zvezde razmislja o pojačanjima za narednu sezonu, a trenutno su prioriteti pozicije štopera I desnog beka.

Ukoliko Filip Stojković ode u inostranstvo, alternativa bi mogao da bude 'zlatni litvanac' Petar Golubović.

Kurir nezvanično saznaje da se ime defanzivca Novare nalazi u notesu Mitra Mrkele koji odlično poznaje kvalitete bivšeg igrača Rome, Pize i OFK Beograda.

- Završio sam uspešnu sezonu u Novari i razmišljam o novoj sredini a svakako prija interesovanje Zvezde u kojoj sam proveo veliki deo omladinskog staza i ona mi je uvek u srcu. Zvezdan Terzić dobro poznaje moje kvalitete još iz OFK Beograda, imali smo odličnu saradnju. Trenutno imam ugovor jos dve godine ali sasvim je realno da promenim sredinu jer želim da napredujem. Poznajem mnogo momaka iz Zvezde, vidim da je sad došao i Meleg sa kojim sam osvojio zlato u Litvaniji. Ako nam se ambicije poklope, možda zaigram i ponovo u crveno belom - rekao je Golubović za Kurir.

foto: Dado Đilas

Golubović bi se dobro uklopio u Zvezdinu viziju budućeg tima jer već bio saigrač sa brojnim momcima iz prvog tima a što je još važnije može da pokrije i pozicije štopera i desnog beka.. U Italjji je češće igrao desnog štopera ali se u reprezentaciji afirmisao kao desni bek, naročito u Litvanjji posle čega je potpisao višemilionski ugovor sa Romom.

BONUS VIDEO:

Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.