SRBIN PREUZIMA FENERBAHČE: Turci ne žele nikog drugog osim njega na klupi! Najavljeno i prvo veliko pojačanje! (FOTO)
Foto: Reuters

rokada

SRBIN PREUZIMA FENERBAHČE: Turci ne žele nikog drugog osim njega na klupi! Najavljeno i prvo veliko pojačanje! (FOTO)

Klupa Fenerbahčea i takmičenje u Ligi šampiona mogli bi da budu pravi izazov i ponuda koju je čekao

Objavljeno:

Fenerbahče je ozbiljno zagrizao za dosadašnju desnu ruku Jirgena Klopa, Željka Buvača koji je glavni kandidat za novog trenera turskog velikana.

Trenutni šef stručnog štaba Ajkut Kodžaman je na izlaznim vratima tima iz Istanbula, a sve to zbog dolaska novog sportskog direktora Damijena Komolija koji se zalaže za to da umesto Kodžamana dođe Buvač koji je bez angažmana, iako se pominjalo da bi mogao da nasledi Vengera u Arsenalu, što je priznaćete itekako nerealan scenario.

foto: Reuters

Srbin iz Republike Srpske verovatno će posle dugog niza godina asistiranja uploviti u samostalne trenerske vode, a klupa Fenerbahčea i takmičenje u Ligi šampiona mogli bi da budu pravi izazov i ponuda koju je čekao.

foto: Reuters

Turski mediji idu korak dalje i uz tvrdnju da Buvač sigurno preuzima Fenerbahče već donose i ime prvog fudbalera koji će pojačati plavo-žute. To je turski reprezentativac Nuri Sahin koji je u prošlosti sarađivao sa srpskim trenerom u Borusiji, a kome je saopšteno da može da napusti Dortmund ovog leta jer je višak.

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.