Posle 4 sata pregovora na Dedinju, dogovor je pao: Nenad Lalatović ima novi klub!
Foto: Beta/Branislav Božić

Ostaje u Superligi

Posle 4 sata pregovora na Dedinju, dogovor je pao: Nenad Lalatović ima novi klub!

Iako je postojalo naznaka da bi mogao da se preseli u Bugarsku ili u Sarajevo, mladi stručnjak ipak ostaje u Srbiji

Objavljeno:

Nenad Lalatović ipak ostaje u Srbiji i preuzima ovdašnji klub! Mladi stručnjak postigao je dogovor da ovog leta preuzme brigu o Radničkom iz Niša.

Kako prenosi "Sportski žurnal", posle višednevnih pregovora i sastanka koji je na Dedinju trajao više od 4 sata, Lalatović je pristao i 99 odsto detalja je dogovoreno.

Ideja je da bivši strateg Čukaričkog, Crvene zvezde i drugih srpskih klubova se što pre uputi ka Nišu, oformi stručni štab i napravi plan priprema, jer vremena i nema mnogo pošto Radnički ove godine očekuju i mečevim u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ivica Tončev je dugo želeo da dovede Lalatovića za trenera
Ivica Tončev je dugo želeo da dovede Lalatovića za trenerafoto: Dragan Kadić

Prvi čovek Nišlija, Ivica Tončev, ne krije da je dugo želeo jednog od najperspektivnijih srpskih trenera da vidi na klupi kluba sa Čaira, a posebno se ta želja povećala nakon što se on rastao sa Čukaričkim.

Pred njim je zadatak da ponovi ovogodišnji uspeh iz Superlige i ponovo izbori učešće u evropskom takmičenju, ali i da pokuša da što dalje dogura u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Lalatović je imao i ponude iz Bugarske i od sarajevskog Željezničara, ali je izgleda ipak odlučio da ostane u Srbiji, gde je već vodio uz pomenuti Čukarički i Zvezdu, još i Napredak, Voždovac, Vojvodinu, Borac, Proleter, Srem.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.