NIJE SE DUGO ČEKALO! Ovo su glavni kandidati za Zidanovog naslednika na klupi Reala! (FOTO)
Foto: AP

BOMBA U NAJAVI!

NIJE SE DUGO ČEKALO! Ovo su glavni kandidati za Zidanovog naslednika na klupi Reala! (FOTO)

Kraj najuspešnije ere u istoriji modernog fudbala, da li i početak neke nove?

Objavljeno: 15:39h

Kako prenose engleski mediji, glavni kandidati za Zidanovog naslednika na klupi Real Madrida su Antonio Konte i Arsen Venger. Doduše, Italijana ipak ističu u prvi plan.

Osvajač tri uzastopne Lige šampiona sa Realom je šokirao javnost kada je ovog četvrtka najavio odlazak sa mesta trenera najuspešnije fudbalske ekipe svih vremena.

Antonio Konte
Antonio Konte foto: Reuters

S obzirom na to da je Konteova budućnost u Čelsiju daleko od svetle, nije ni čudo zbog čega se ova informacija pojavila na Ostrvu.

Takođe, Arsen Venger je posle više od dve decenije napustio Arsenal, a nije naglasio da završava karijeru, pa je stoga i on postao ozbiljan kandidat.

Arsen Venger
Arsen Venger foto: Reuter

Priča se i o Gutiju, legendarnom vezisti sa kraja prošlog i početka ovog veka, a na kladionicama već može da se uplati suma i na Masimilijana Alegrija, Maurisija Sarija (povezivam i sa Čelsijem u poslednje vreme), kao i Maurisija Poketina, koji ima najmanje šanse za promociju na Santjago Bernabeuu.

Inače, Guti trenutno radi kao trener mladog tima Reala, pa bi, ukoliko bi kojim slučajem upravo Guti zamenio Zidana, uprava „kraljevskog kluba“ učinila sličnu stvar kao kada je Zidan, tada trener Kastilje, Realovog „b“ tima, 2016. godine zamenio Karla Anćelotija na klupi.

Ostaje nam da vidimo šta će o svemu ovome misliti Florentino Perez i ostatak rukovodstva Kraljevskog kluba.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.