Fenomen Ronaldo, Bufon, Ibra i mnoge legende nemaju osvojenu Ligu šampiona, a Hrvat sa 0 minuta na terenu ih je osvojio 3! (FOTO)
Foto: AP

Profesionalni sakupljač trofeja

Fenomen Ronaldo, Bufon, Ibra i mnoge legende nemaju osvojenu Ligu šampiona, a Hrvat sa 0 minuta na terenu ih je osvojio 3! (FOTO)

Priznaćete pomalo bizarna priča i situacija

Objavljeno:

Na jednoj strani velikani poput Ronalda Nazarija, Bufona, Nedveda, Ibrahimovića, a na drugoj Mateo Kovačić.

Svi ovi prvi nikada u karijeri nisu osetili slast osvajanja Lige šampiona bez obzira na neverovatne karijere, uspehe i nagrade, a onda je tu ovaj drugi čija se delatnost može pre svesti kao sakupljanje trofeja, nego igranje fudbala.

Mateo Kovačić sa Lukom Modrićem slavi svoju treću osvojenu Ligu šampiona
Mateo Kovačić sa Lukom Modrićem slavi svoju treću osvojenu Ligu šampionafoto: Reuters

Hrvatski fudbaler je u Real Madrid stigao pre 3 godine i uspeo je za to vreme da osvoji čak 3 pehara prvaka Evrope, ali to ne bi ništa bilo čudno da je imao neku ulogu na terenu u tome.

Međutim, on nije! Kovačić je odigrao 0 minuta, i slovima "nula" minuta, u svakom finalu, a na kraju se radovao osvajanju trofeja i slavio.

Mateo Kovačić nije odigrao ni minut, ni u jednom finalu
Mateo Kovačić nije odigrao ni minut, ni u jednom finalufoto: Reuters

U prvom meču za titulu 2016. godine je bio na klupi, a prošle i ove godine je bio na klupi, međutim, nije ulazio u igru.

Neverovatno i bizarno, šta reći!

BONUS VIDEO: SVADBA PRED MUNDIJAL: Evo kao se fudbaleri Srbije provode na venčanju zlatnog orlića, Sergej pecka Živkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.