SRBIN I HRVAT GOLOVIMA SRUŠILI VELIKI BAJERN: Ajntraht uzeo Bavarcima Kup Nemačke! (VIDEO)
Foto: Reuters

ko bi rekao

SRBIN I HRVAT GOLOVIMA SRUŠILI VELIKI BAJERN: Ajntraht uzeo Bavarcima Kup Nemačke! (VIDEO)

U šestom minutu nadoknade Gaćinović je stavio tačku na pobedu Ajntrahta i slavlje navjača ekipe iz Frankfurta je moglo da počne

Objavljeno: 22:56h

Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta naših Luke Jovića i Mijata Gaćinovića, priredila je prvoklasno iznenađenje i u finalu kupa Nemačke savladala fvorizovanu ekipu Bajerna iz Minhena rezultatom 3:1

Izabranici Nika Kovača koji je savršeno postavio taktiku, su odigrali meč na vrhunskom nivou i sigurnom igrom su uspeli da iznenade najbolji nemački klub i otmu im pehar namenjen osvajaču kupa nemačke, pa će bavarski gigant morati da se zadovolji "samo" osvajanjem Salatare.

Zanimljivo je i to da je Kovač već pre nekoliko nedelja dogovorio sve stavke sa timom koji je večeras porazio, pa će od sledeće sezone baš on sedeti na klupi Bavaraca. Zvezda večeri je bio hrvatski internacionalac Ante Rebić koji je postigao dva pogotka u finalnom meču.

Upravo je on načeo ekipu Bajerna golom u 11. minutu na asistenciju K.P. Boatenga, ali je Levandovski uspeo da poravna rezultat u 37. minutu pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom 1:1. U nastavku se vodila rovovska borba, a šok za Bajern i prednost za svoju ekipu doneo je ponovo Rebić golom u 82. minutu meča na asistenciju da Košte.

U šestom minutu nadoknade Gaćinović je stavio tačku na pobedu Ajntrahta i slavlje navjača ekipe iz Frankfurta je moglo da počne. Sama pomisao da će Niko Kovač sledeće godine preuzeti Bajern, uteruje strah u kosti svim Bundesligašima, nakon izdanja koje je njegova ekipa prikazala protiv najboljeg tima Nemačke.Ako je uspeo ovo sa "prosečnom" ekipom Ajntrahta šta li će tek sledeće godine raditi sa bajernom?!

BONUS VIDEO: Navijači CSKA se deru: Partizan, Partizan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.