DRAMA U PLEJ-AUTU: Neobični preokret Bačke sa 2 igrača više uz gol u 90. minutu za opstanak! Ispali Borac i Javor!
Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Srbija

Superliga Srbije, plej-aut

DRAMA U PLEJ-AUTU: Neobični preokret Bačke sa 2 igrača više uz gol u 90. minutu za opstanak! Ispali Borac i Javor!

Bačkopalančani su posle šokantnog preokreta u trileru uspeli da sačuvaju superligaški status

Objavljeno:

Drama koja je će ponovo na neki način probuditi sumnju u srpskom fudbalu, dogodila se u poslednjem kolu plej-auta Superlige koje je odlučivalo koja će još ekipa uz Borac ispasti iz elite.

Na kraju, svoj spas je pronašla Bačka posle šokantnih momenata na meču protiv otpisanih Čačana, a u Prvu ligu sa Borcem će ići i njihove komšije iz Ivanjice, ekipa Javora.

Opet će se dići prašina u javnosti zbog dešavanja na utakmici Bačka - Borac koja je odlučivala o tome ko ispada iz Superlige, a na kraju su trijumfovali domaćini 3:2 i to posle velikog preokreta. A evo šta se dešavalo.

Gosti su poveli u 18. minutu, ali je domaćin stigao do izjednačenja u 25. i sa rezultatom 1:1 se otišlo na odmor. Ipak u drugom delu meča ponovo Borac stiže do prednosti, ali onda počinju "neobična" dešavanja.

Gosti ostaju sa igračem manje i Bačka opet stiže do izjednačenja u 84. minutu, a samo minut nakon toga Borac ostaje bez još jednog igrača, te je sada ekipa iz Bačke Palanke imala dva igrača više na terenu u preostaloj završnici utakmice.

I onda drama sve do 90. minuta kada Bačka dolazi do još jednog gola i kompletnog preokreta te pobede koja joj donosi opstanak u Superligi.

Sa druge strane u Ivanjici je Javor imao takoreći sve u svojim rukama, vođstvo od 1:0 protiv Rada koje mu je doneo Mrkaić, ali ga je ispustio u 55. minutu kada je upravo bivši igrač Ivanjičana Bjedov poravnao.

Imao je Javor i igrača više od 66. minuta kada je Njegoš Petrović zbog simuliranja prekršaja za jedanaesterac dobio drugi žuti karton, ali brojčana prednost nije iskorišćena i Ivanjičani se sele u niži rang takmičenja.

Superliga plej-aut, 7. kolo:

Bačka - Borac 3:2 Javor - Rad 1:1 Radnik - Mladost 3:1 Zemun - Mačva 1:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.