Iz Zvezde je otišao posle samo 6 meseci, a sada bundesligaš za njega daje 7 miliona evra! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Pokazao kvalitet

Iz Zvezde je otišao posle samo 6 meseci, a sada bundesligaš za njega daje 7 miliona evra! (VIDEO)

Jasno je da mu sledi selidba na zapad Evrope

Objavljeno: 19:51h

Nekadašnje dete OFK Beograda, Bogdan Planić, uspeo je za samo jednu sezonu u Rumuniji da privuče pažnju bogatih klubova sa zapada Evrope.

Sada već iskusni štoper, koji je u Crvenoj zvezdi proveo samo šest meseci, a potom vraćen nazad sa pozajmice na Karaburmu, postao je jedan od glavnih igrača FCSB-a (nekadašnja Steaua prim. aut.).

A takve njegove igre nisu prošle nezapaženo, pa je najozbiljnije za njegove usluge zagrizao Ajntraht iz Frankfurta koji je već poslao bio ponudu od 5.000.000 evra, ali je ona odbijena.

Bogdan Planić je jedan od glavnih igrača FCSB-a
Bogdan Planić je jedan od glavnih igrača FCSB-afoto: Reuters

Ipak, Planić im se toliko svideo da su se već vratili sa novom, jačom, koja iznosi 7 miliona evropskih novčanica, a ona je trenutno na razmatranju kod kontroverznog gazde Điđija Bekalija.

- Mogu da potvrdim da su na meču protiv Univerzitatee bili predstavnici nemačkog kluba, ali nije korektno da otkrivam ime tog kluba. Takođe, za njega postoji inetersovanje iz Italije i Francuske. Problem je što Bogdan trenutno nije planiran za prodaju i što to nije u planovima klupskog rukovodstva posle samo jedne sezone. Jedini način na koji može da napusti klub je da neko aktivira njegovu otkupnu kaluzulu. A ona iznosi 10.000.000 evra - rekao je Planićev menadžer, Zvonko Milojković za "Mozzartsport".

Bogdan Planić je kvalitet pokazao i u evropskim utakmicama
Bogdan Planić je kvalitet pokazao i u evropskim utakmicamafoto: AP

Dakle, sva je prilika da će i ova ponuda Nemaca biti odbijena, jer je vlasnik rumunskog kluba poznat kao težak čovek na pregovorima, ali ne bi nas iznenadilo ako uskoro Planić obuče dres nekog tima iz "liga petice".

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani - 2

(Espreso.co.rs / Izvor: Moz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.