PROMUKAO SAM KOLIKO SAM SE DRAO, ALI NE VREDI: Nenad Lalatović razočaran posle poraza u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)
Foto: fkcukaricki.rs

POLUFINALE KUPA SRBIJE

PROMUKAO SAM KOLIKO SAM SE DRAO, ALI NE VREDI: Nenad Lalatović razočaran posle poraza u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

"Nismo mogli da ugrozimo Partizanov gol. Tražio sam od igrača da probamo da iznenadimo Partizan, da ga napadnemo, da nam je bitno da damo gol"

Objavljeno:

Partizan je golom u poslednjim minutima meča savladao Čukarički i anulirao prednost od pre tri nedelje i tako se plasirao u finale Kupa Srbije gde će igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Nenad Lalatović je bio razočaran posle ovog šokantnog finiša u kome je njegov tim ipak bio poražen.

- Partizan je danas bio bolji zasluženo je u finalu, želim im da osvoje trofej. Do 70. minuta je bilo 0:0, a poslednjih 20 minuta moji igrači nisu više mogli da izdrže, Imali smo peh sa Mudrinskim. Poslednjih deset minuta smo igrali sa igračem manje, ali to je fudbal. Čestitam Partizanu - rekao je Lalatović posle meča.

Golman Čukaričkog Nemanja Belić čak je odbranio penal Danilu Pantiću, ali ni to nije bilo dovoljno za plasman u finale.

- Lepo sam se osećao u tim trenucima. Ali generalno danas nije bilo lepo jer su se moji igrači možda i malo uplašili. Nismo mogli da ugrozimo Partizanov gol. Tražio sam od igrača da probamo da iznenadimo Partizan, da ga napadnemo, da nam je bitno da damo gol. Ako ga damo, ući ćemo u finale. To je psihologija kad igrate protiv velikih klubova, onda se igrači sami povuku. Promukao sam vičući im - izađi, izađi. Ne vredi, Partizan je bio bolji i zasluženo prošao.

BONUS VIDEO:

Slavlje u Humskoj posle gola Saše Ilića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.