ĐUKIĆ DOBIJA NASLEDNIKA! Rešetao je golmane širom Evrope, Grobari ga nikada neće zaboraviti, a sada je pravo vreme da preuzme Partizan! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

DA SE IGRAČI PITAJU

ĐUKIĆ DOBIJA NASLEDNIKA! Rešetao je golmane širom Evrope, Grobari ga nikada neće zaboraviti, a sada je pravo vreme da preuzme Partizan! (FOTO)

Bivši napadač crno-belih svakako je neko ko je projektovan za mesto šefa struke u budućnosti...

Objavljeno: 16:15h

Sezona u Srbiji na izmaku, gotovo svakodnevno se priča ko će naslediti Miroslava Đukića. Lista trenera koji se dovode u vezu sa Partizanom je dugačka.

Poziv iz Humske najpre su po ko zna koji put odbili Aleksandar Stanojević i Veljko Paunović, Matjaž Kek i Vladimir Ivić kako trenutno stoje stvari ostaće nedostupni, dok Ilija Stolica nije po volji svima u klubu. Za sada, jedina dva imena za čije su angažovanje svi u klubu su Marko Nikolić i Darko Milanič, ali ni sa jednim od njih pregovori neće ići lako.

foto: fkpartizan.rs

Međutim, ako se pitaju igrači Partizana, predvođeni kapitenom Sašom Ilićem, budućim funkcionerom kluba, za naslednikom Miroslava Đukića ne treba ići daleko. Želja igračkog kadra je već u klubu a to je – Andrija Delibašić!

Tako se makar navodi na portalu, gde se okupljaju navijači crno-belih "Volim Partizan"

Bivši napadač crno-belih svakako je neko ko je projektovan za mesto šefa struke u budućnosti, sada ostaje da se vidi da li će to biti ranije nego što se očekivalo.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs / Izvor: Volimpartizan.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.