TERZA SE OTVORIO, LETO MOŽE DA POČNE: Sjajne vesti stižu sa Marakane! (FOTO)
Slavlje fudbalera posle pobede nad Kelnom, Foto: Dado Đilas

lepo, lepo

TERZA SE OTVORIO, LETO MOŽE DA POČNE: Sjajne vesti stižu sa Marakane! (FOTO)

Zvezda je profitirala i od bonusa u Ligi Evrope, obzirom da su posle 25 godina prezimili na evropskoj sceni

Objavljeno: 21:39h

Fudbaleri Crvene zvezde posle blistavog učešća u Ligi Evrope i osvojene šampionske titule, mogli bi dobro da profitiraju. Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada po broju odigranih mečeva, a tokom sezone igrači kluba sa Marakane na terenu su dobro napunili džepove samo od bonusa.

Za dosadašnji učinak na evropskoj sceni, fudbaleri su nagrađeni ekstra premijama, a nova će uslediti posle osvojenog trona u Superligi Srbije.

Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada od po 20.000 evra za pojedince, koji su odigrali više od 37 mečeva, dok će ostali članovi tima podeliti nagradu u zavisnosti od upisanih mečeva sa početka takmičenja.

foto: Nebojša Mandić

Bonus je poznat i da su se domogli eventualno trofeja u nacionalnom Kupu, a da crveno-beli nisu ispali od Mačve usledio bi duplo manji dobitak. Zvezda je profitirala i od bonusa u Ligi Evrope, obzirom da su posle 25 godina prezimili na evropskoj sceni.

Za buduće pobede slede nagrade, a trenutna želja svih je plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a trka za fudbalskom elitom startuje već 10. jula.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.