Vengerova poslednja evroizjava: Kada sagledamo sve šanse koje smo imali, moramo da budemo frustrirani! (VIDEO)
Foto: AP

TUŽAN KRAJ ZA ARSENA

Vengerova poslednja evroizjava: Kada sagledamo sve šanse koje smo imali, moramo da budemo frustrirani! (VIDEO)

Šta da se radi, gospodine Profesore, da ste se malo više bavili fudbalom, a malo manje ekonomijom, možda biste pobedili Čolove i Burgosove ratnike

Objavljeno:

Odlazeći mendažer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je razočaran eliminacijom od madridskog Atletika u polufinalu Lige Evrope zbog mnogo propuštenih šansi u obe utakmice.

Arsenal je sinoć izgubio od Atletika u Madridu 1:0 i završio takmičenje u Ligi Evropi i ostao bez mogućnosti da u Vengerovoj oproštajnoj sezoni osvoji evropski trofej.

- Propustili smo mnogo prilika. Kada sagledamo sve šanse koje smo imali za ove dve utakmice, moramo da budemo frustrirani. U Londonu smo se ispromašivali, ali i u revanšu nismo umeli da iskoristimo neke šanse iz prvog poluvremena - izjavio je Venger posle utakmice u Madridu.

Iskusni francuski stručnjak žali što dobra igra svih 180 minuta protiv Atletika nije materijalizovana plasmanom u finale i što će posle 22 godine da napusti klub sa sezonom bez trofeja i bez obezbeđenog plasmana u Ligu šampiona.

- Volim ovo momke i verujem da će uz neke korekcije na leto biti konkurentni i naredne sezone. Veoma sam tužan što ću na ovakav način napustiti klub. Neophodan mi je odmor i u ovom trenutku zaista ne znam šta ću da radim posle Arsenala - rekao je Venger.

BONUS VIDEO: Suma odmah dobio dve pesme od Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.