NIJE SAMO MILOJEVIĆ! Biće još važnih ostanaka u Zvezdi, ali ni to nije sve... Dva pojačanja iz snova na vratima Marakane! (FOTO)
Trener ceveno-belih Vladan Milojević, Foto: Beta

NA VRATIMA LJUTICE BOGDANA

NIJE SAMO MILOJEVIĆ! Biće još važnih ostanaka u Zvezdi, ali ni to nije sve... Dva pojačanja iz snova na vratima Marakane! (FOTO)

Crvena zvezda se sprema za ozbiljna pojačanja

Objavljeno: 10:54h

U redovima novog šampiona Srbije u fudbalu, već su počeli da razmišljaju o pojačanjima za sledeću sezonu dok se tekuća još pošteno nije ni završila. I to ne bilo kakva pojačanja!

Bivši fudbaler Vojvodine i nekadašnja mlada nada srpskog fudbala Dejan Meleg je na radaru crveno-belih već neko vreme, a mogućnost njegovog dolaska postaje sve realnija, pošto je Meleg podneo zahtev za rasdkid ugovora sa svoim trenutnim klubom Kajzerijem.

On se već neko vreme nalazi u nemilosti uprave koja ga je suspendovala, pa je čak i ušao u spor sa njima povodom kršenja stavki ugovora od strane Kajzerija.

Dejan Meleg
Dejan Meleg foto: Printscreen/youtube/iPycO

Isti izvor navodi da je Meleg sa svojim agentom pre više od mesec dana bio u poseti u Ljutice Bogdana 1a, i da je tada dogovorio gotovo sve stavke oko uslova za transfer u Crvenu zvezdu.

Takođe je ponovo pokrenuta saga Milan Jevtović koji zimus nije potpisao sa Zvezdom, jer nisu uspeli da prodaju Slavoljuba Srnića i oslobode mesto u timu, ali bi ovoga puta trebala da se završi pozitivno po crveno-bele. Jevtovićev klub se trenutno nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima i duguje mu popriličnu svotu novca, tako da je Milan već počeo pregovore oko raskida ugovora sa Antalijom, te će uskoro potražiti pravdu i pred sudom. Po svemu sudeći, Jevtović će dobiti odrešene ruke pa će njegov novi klub najverovatnije biti Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.