NE UMEM DA OBJASNIM! Bajernov tragičar se javio sav slomljen, legendarni Kan mu stao u zaštitu! (VIDEO)
Sven Ulrajh je bio tragičar revanš meča polufinala Lige šampiona, Foto: EPA/Javier Lizon

Nije mu lako

NE UMEM DA OBJASNIM! Bajernov tragičar se javio sav slomljen, legendarni Kan mu stao u zaštitu! (VIDEO)

Čuveni bivši golman minhenskog kluba je podsetio i da je on imao veliki kiks u meču protiv Reala

Objavljeno:

Bajern je ostao bez plasmana u finale Lige šampiona iako se herojski borio na "Santjago Bernabeu".

Real je uz pomoć sudija koje nisu videle čist jedanaesterac za Bavarce, ali i tragičara iz redova minhenskog tima, Svena Ulrajha došao do svog trećeg uzastopnog finala u kome će braniti trofej koji je dve godine zaredom osvajao.

Dan posle utakmice nije bilo čoveka kome je teže sigurno od Ulrajha koji je napravio neviđeni kiks kada je lopta prošla ispod njega i tako došla do Benzeme koji je postigao gol za 2:1.

- Reči ne mogu opisati koliko sam razočaran što smo ispali iz Lige šampiona. Toliko smo želeli to finale. Ceo tim je dao sve od sebe i onda mi se dogodila ova nepotrebna greška. Ne mogu je objasniti. Žao mi je. Zbog mog Bajerna i zbog vas, navijača - smogao je snage da kaže Ulrajh.

Njemu je ovo toliko teško palo da je posle meča ostao sam na terenu i seo na travu gledajući u jednu tačku, iako su igrači oba tima odavno otišli u svlačionicu.

Sven Ulrajh je dugo ostao posle meča razočaran da sedi na travi
Sven Ulrajh je dugo ostao posle meča razočaran da sedi na travifoto: Reuters

- Glavu gore, Sven! Pobeđujemo kao tim, gubimo kao tim - poručeno mu je iz kluba kako bi ga ohrabrili i obodrili za nastavak karijere.

U njegovu odbranu je stao i legendarni bivši golman Bavaraca, Oliver Kan, koji je objasnio da je i on pravio takve greške u karijeri i podsetio da je i on u jednom meču baš protiv Reala koštao svoj tim.

- Vrlo je jasno da je imao dve iste zamisli u isto vreme – hteo je da uhvati loptu rukom, ali i da je izbije nogom. Takve stvari se događaju, to se i meni dogodilo protiv Real Madrida kod slobodnjaka Roberta Karlosa. Nisam želeo da se probudim sledećeg jutra - prisetio se Kan.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Borjana 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.