SJAJNA UVERTIRA PRED REVANŠ: Fudbaleri Rome trenirali u majicama posvećenim povređenom navijaču Liverpula! (FOTO) (VIDEO)
Igrači Rome su nosili majice sa natpisima: "Napred Šon", Foto: EPA/Riccardo Antimiani

PODRŠKA

SJAJNA UVERTIRA PRED REVANŠ: Fudbaleri Rome trenirali u majicama posvećenim povređenom navijaču Liverpula! (FOTO) (VIDEO)

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je "Roma pokazala dobar gest"

Objavljeno:

Fudbaleri Rome trenirali su u majicama posvećenim navijaču Liverpula, koga su napale i teško povredile pristalice rimskog kluba uoči prve polufinalne utakmice Lige šampiona u Engleskoj. Igrači Rome su nosili majice sa natpisima: "Napred Šon", kao podrška Šonu Koksu koji je u veštački izazvanoj komi, posle teških povreda koje su mu prošlog utorka uoči utakmice na Enfildu nanela dvojica navijača Rome.

foto: EPA/Riccardo Antimiani

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je "Roma pokazala dobar gest". Dvojica Italijana uhapšeni su prošle nedelje posle napada na navijača Liverpula.

Zbog straha o novim neredima, italijanska i engleska policija saradjuju uoči sutrašnje revanš utakmice polufinala Lige šampiona izmedju Rome i Liverpula, od 20.45 u Rimu. Trener Rome pozvao je navijače da dodju na stadion da se zabave i uživaju, bez obzira na rezultat. Liverpul je u prvoj utakmici pobedio Romu sa 5:2.

BONUS VIDEO:

Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.