Bivši igrač Zvezde golom u 91. minutu doneo titulu svom timu?! Ali to baš i nije dobra vest za srpskog šampiona! (VIDEO)
Bogdan Planić u slavlju sa saigračima iz FCSB, Foto: Printscreen/Youtube/TULI SPORT

Rastužio bivši klub

Bivši igrač Zvezde golom u 91. minutu doneo titulu svom timu?! Ali to baš i nije dobra vest za srpskog šampiona! (VIDEO)

Ukoliko ne bude nepredviđenih iznenađenja u naredna tri kola, biće novi šampioni Rumunije

Objavljeno:

Bogdan Planić je spasio FCSB, odnosno nekadašnju Steauu, a vrlo verovatno joj doneo i šampionsku titulu, ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi u preostala tri kola šampionata Rumunije.

Tim iz Bukurešta je u prvom minutu sudijske nadoknade stigao do izjednačenja u derbiju sa drugoplasiranim Klužom i tako zadržao zlata vredna dva boda prednosti.

Vodili su gosti preko Đokovića sve do 91. minuta kada je bivši igrač Zvezde i Vojvodine postigao izjednačujući gol i izazvao delirijum na tribinama.

To baš i nije dobra vest za Crvenu zvezdu, kojoj je potrebno da se poklope ishodi u borbi za titulu u nekoliko liga, između ostalog i u Rumuniji, kako bi mogla da bude nosilac u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Osim što joj je potrebno da FCSB ne osvoji titulu u Rumuniji, potrebno je i da se poklope određeni ishodi borbe za titulu na Kipru, u Poljskoj i Sloveniji.

BONUS VIDEO: Delije prozivaju Vladimira Vuletića na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.