PEŠIĆ IDE, ON DOLAZI: Najbolji strelac Superlige napušta Marakanu, a fudbaler poznatog imena i prezimena konačno oblači crveno-beli dres! (FOTO)
Aleksandar Pešić na meču protiv BATE Borisova, Foto: Dado Đilas

rokada

PEŠIĆ IDE, ON DOLAZI: Najbolji strelac Superlige napušta Marakanu, a fudbaler poznatog imena i prezimena konačno oblači crveno-beli dres! (FOTO)

Podsetimo, i u februaru je postojala opcija da se ovaj igrač preseli u Beograd

Objavljeno:

Crvena zvezda je pred osvajanjem nove šampionske titule.

I dok je fokus fudbalera crveno-belih usmerena ka najvećem ispitu pod Bagdalom, rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana intenzivno traga za pojačanjima. Prethodnih dana pominjali su se mnoga imena kao potencijalna pojačanja, a izvesno je da će u slučaju dobre ponude, Zvezda u avgustu gotovo sigurno prodati Aleksandra Pešića, a ukoliko se to dogodi, tim sa Marakane je već kaparisao partnera u špicu sa Benom.

foto: Dado Đilas

Naime, čelnici Zvezde počeli su razgovore sa predstavnicima subotičkog Spartaka, oko dovođenja golgetera Nemanje Nikolića (ne, nije onaj iz Čikaga). Podsetimo, i u februaru je postojala opcija da se ovaj igrač preseli u Beograd posle prodaje Ričmonda Boaćija u Đijangsu Suning.

Priča je ponovo aktuelna, ali napadač Spartaka ima na stolu i nekoliko evropskih ponuda. U dosadašnjem toku takmičenja, Nikolić je u 26 mečeva za Subotičane upisao devet golova.

Tokom karijere, Kraljevčanin je igrao za crnogorski Grbalj, ruski Rostov i Aktobe iz Kazahstana, pre nego što je došao u Spartak.

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.