ZVEZDA U EPIZODI - NEMOGUĆA MISIJA! Najbolji igrač tima iz Serije A na radaru kluba sa Marakane, ali... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI

ZVEZDA U EPIZODI - NEMOGUĆA MISIJA! Najbolji igrač tima iz Serije A na radaru kluba sa Marakane, ali... (FOTO) (VIDEO)

Od ukidanja vlasništva treće strane, menadžerski fondovi ne mogu da budu vlasnici ugovora nad igračima i prinuđeni su da posluju preko klubova koji dovode igrače samo na papiru

Objavljeno:

Crvena zvezda je po svemu sudeći već osvojila titulu prvaka Srbije, a polako se spremaju za kvalifikacije za Ligu šampiona, pa samim tim je na radaru nekoliko potencijalnih pojačanja.

Zvezda je zainteresovana za brazilskog vezistu Giljermea iz Beneventa. Ljubiteljima Serije A je poznat od ove godine pošto je na jug Italije stigao u februaru, ali je mnogo poznatiji po odličnim igrama u poljskoj Legiji prethodnih godina.

Omaleni Brazilac ima 26 godina i igra na pozicijama ofanzivnog veznog, desnog krila, polušpica, pa i levog krila u ako zatreba. Sa Legijom je osvojio tri titule i dva nacionalna kupa za tri sezone, odigrao 150 utakmica, upisao 21 gol i 23 asistencije.

Giljerme je na stadion Ćiro Vigorito stigao iz malo poznatog kluba Santa Kruz Alvarenga koji se takmiči u petoj portugalskoj ligi. Reč je o fantomskom klubu koji služi kao most investicionih fondova i menadžerskih agencija. Od ukidanja vlasništva treće strane, menadžerski fondovi ne mogu da budu vlasnici ugovora nad igračima i prinuđeni su da posluju preko klubova koji dovode igrače samo na papiru.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić i ekipa u noćnom provodu nakon pobede u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.