VAR NAPRAVIO CIRKUS U BUNDESLIGI: Sudija odsvirao kraj poluvremena, pa naknadno dosudio penal i vratio igrače na teren! (VIDEO)
Sudija vraća igrače na teren posle pregledanog snimka, Foto: Reuters

Haos pravili i navijači

VAR NAPRAVIO CIRKUS U BUNDESLIGI: Sudija odsvirao kraj poluvremena, pa naknadno dosudio penal i vratio igrače na teren! (VIDEO)

Arbitar je odgledao snimak posle sviranja kraja prve polovine meča, pa rešio da naknadno dosudi najstrožu kaznu

Objavljeno: 10:47h

Potpuni haos se dogodio na poslednjem meču 30. kola Bundeslige koji je odigran u ponedeljak između dva "davljenika" Majnca i Frajburga, a za sve je kriv VAR.

U Nemačkoj će narednih dana biti mnogo povika i polemike u vezi sa upotrebom video tehnologije na fudbalskim utakmicama, nakon onoga što se dogodilo.

Sudija je najpre odsvirao kraj prvog poluvremena i poslao igrače u svlačionicu, da bi ih posle zvao da se vrate kako bi Majnc izveo penal, pošto je video na snimku da je pogrešio što nije dosudio najstrožu kaznu, kada je igrač Frajburga igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Tek pregledom VAR-a, arbitar je shvatio da je pogrešio što nije dosudio penal
Tek pregledom VAR-a, arbitar je shvatio da je pogrešio što nije dosudio penalfoto: Reuters

Golman Frajburga se vratio na teren, ali nije uspeo da zaustavi udarac Deblazisa.

Ali to nije sve, jer je i početak drugog poluvremena kasnio, a razlog su sada bili navijači koji su u znak protesta što se utakmica igra u ponedeljak uveče preplavili teren sa rolnama toalet papira koji su ubacili.

Inače, Majnc je slavio na kraju 2:0, te na taj način se izjednačio sa Frajburgom i Volfzburgom sa po 30 osvojenih bodova. Te tri ekipe će u naredna četiri kola voditi žestoku bitku za opstanak u Bundesligi, pošto će jedna od njih morati da igra plej-aut protiv trećeplasiranog tima iz Cvajte.

BONUS VIDEO: Atmosfera u svlačionici Crvene Zvezde nakon pobede u 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.