Belgijanci kaparišu u Humskoj! Tri igrača sigurno odlaze iz Partizana, dolazak Sulejmanija deluje nemoguće!
Ko odlazi iz Partizana na kraju sezone?, Foto: Dado Đilas

Ko odlazi, a ko dolazi?

Belgijanci kaparišu u Humskoj! Tri igrača sigurno odlaze iz Partizana, dolazak Sulejmanija deluje nemoguće!

Sprema se rekonstrukcija crno-belih tokom leta

Objavljeno:

Partizan je porazom u 157. Večitom derbiju maltene izgubio titulu u Srbiji, te se sada može orijentisati na osvajanje Kupa kako bi se spasila sezona, ali i na pripremanje ekipe za narednu godinu.

Zato se u crno-belom taboru pripremaju i za odlaske nekih igrača, i već sada će početi da rade na ostvarivanju profita od njihove prodaje.

Jasno je da će Leandre Tavamba sigurno napustiti Humsku, jer je dao svoj maksimum u ovoj sezoni, a kao ozbiljan interesent za njega se javio belgijski Gent.

Leandre Tavamba je zainteresovao Gent
Leandre Tavamba je zainteresovao Gentfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Prema pisanju tamošnjih medija, skauti belgijskog kluba su i minule subote boravili na stadionu "Rajko Mitić" kako bi se još jednom uverili u njegove kvalitete.

Tom prilikom su uspostavljeni i kontakti sa čelnicima kluba iz Humske, pa je vrlo verovatno da će Kamerunac uskoro biti kaparisan.

Uz njega dozvole za odlazak imaju i Marko Janković i Marko Jevtović sa kojima će se crno-beli sigurno rastati ovog leta, dok iznad najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, Sejdube Sume stoji ogromni znak pitanja, mada je uprava bliža odluci da se nađe kupac za njega i da se makar veći deo uloženog novca povrati.

Miralem Sulejmani u duelu sa Miroslavom Vulićevićem na meču Partizan - Jang Bojs u Ligi Evrope
Miralem Sulejmani u duelu sa Miroslavom Vulićevićem na meču Partizan - Jang Bojs u Ligi Evropefoto: EPA/Koča Sulejmanović

Kada je reč o dolascima, u medijima je provejala informacija da Partizan želi u Humsku da vrati svog nekadašnjeg učenika Miralema Sulejmanija, kome u junu ističe ugovor sa Jang Bojsom, čak se o tome razgovaralo i tokom duela dva tima u grupnoj fazi Lige Evrope.

Međutim, poslednje informacije kažu da je povremeni reprezentativac Srbije već sve dogovorio sa švajcarskim timom oko nastavka saradnje, te da postoje male šanse da se vrati u Srbiju.

BONUS VIDEO: Zoran Tošić - izjava posle 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.